Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Numico maakt RvC bekend

Numico maakt RvC bekend
19 okt 2007 om 09:11

Numico en Danone maakten gisterenavond gezamenlijk bekend hoe de voorgestelde nieuwe samenstelling van Numicos Raad van Commissarissen eruit zal gaan zien. Onder voorbehoud dat Danone zijn openbaar bod op alle gewone aandelen in het aandelenkapitaal van Numico gestand doet.
 

Raad van Commissarissen

Het voornemen is om Bernard Hours, Jacques Vincent en Emmanuel Faber voor te dragen als nieuwe leden van Numicos Raad van Commissarissen. De benoemingen zullen plaatsvinden in de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Numico, die naar verwachting gehouden zal worden nadat Danone het openbaar bod gestand heeft gedaan. Bernard Hours zal worden benoemd als voorzitter van de Raad van Commissarissen.
 

Aftreden RvC

Steven Schuit, die momenteel lid is van Numicos Raad van Commissarissen, zal aanblijven als commissaris. Alle overige leden van Numicos huidige Raad van Commissarissen zullen aftreden in het geval dat Danone het bod op de aandelen van Numico gestand doet.  De aftredende leden van de huidige Raad van Commissarissen zullen bij hun voorgenomen terugtreden geen enkele andere vergoeding ontvangen anders dan de vastgestelde beloningen tot het einde van het jaar 2007.
 

Benoeming RvC

Bernard Hours is momenteel Executive Vice President van Danone en zal per 1 januari 2008 benoemd worden als Co-Chief Operating Officer. Jacques Vincent is momenteel Vice Chairman en Chief Operating Officer van Danone en zal per 1 januari 2008 benoemd worden tot adviseur van Frank Riboud en als Voorzitter van de Strategische Commissie. Emmanuel Faber is momenteel Executive Vice President Asia Pacific van Danone en zal eveneens per 1 januari 2008 benoemd worden als Co-Chief Operating Officer.

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.