Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Rijkman Groenink legt functie neer

Rijkman Groenink legt functie neer
10 okt 2007 om 16:31

ABN AMRO maakt vandaag bekend dat, in nauw overleg met de Raad van Commissarissen, Rijkman Groenink heeft besloten om zijn functie als CEO  neer te leggen. Vanmiddag om 16.30u vind er een persconferentie plaats.

 

Toelichting Rijkman Groenink

Rijkman Groenink: "Het bieden van een voorspoedige en winstgevende toekomst aan de klanten, werknemers en aandeelhouders van onze bank is altijd mijn voornaamste drijfveer geweest. Ik ben trots op de vele klanten die hun persoonlijke of zakelijke dromen mede dankzij ABN AMRO konden waarmaken. Ik ben trots op onze medewerkers die – ook in de soms moeilijke omstandigheden van de afgelopen maanden – altijd klaar stonden en staan voor onze klanten."

"In april heeft de bank vol overtuiging gekozen voor een fusie met een zelfgekozen partner als uitwerking van onze strategie voor de lange termijn. De aandeelhouders hebben nu gekozen voor het bod van het consortium, en daarmee voor een ander plan. Daarom is het nu beter om plaats te maken voor een opvolger die dit plan kan en wil uitvoeren. Met dit besluit neem ik niet alleen afscheid van de bank, maar vooral ook van al die fantastische collega's en vrienden waarmee ik in de afgelopen 33 jaren heb mogen samenwerken. Ik wens alle medewerkers, klanten en alle anderen die ABN AMRO een warm hart toedragen het allerbeste voor de toekomst."

Bron: koersalarm.nl 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.