Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Blue fox plaatst onderhands aandelen

Blue fox plaatst onderhands aandelen
26 jun 2007 om 10:35

Blue Fox Enterprises maakt vandaag bekend dat zij circa 1,6 miljoen euro heeft opgehaald middels een onderhandse plaatsing bij institutionele beleggers. De onderhandse plaatsing betreft een uitgifte van 611.000 gewone aandelen tegen een prijs van 2,70 euro. De nieuwe gewone aandelen zijn door SNS Securities N.V. geplaatst bij institutionele beleggers.

Cees van Steijn, CEO van Blue Fox: “Met deze uitgifte van nieuwe aandelen en de eerdere conversie van de obligatielening van 850.000 euro voldoet Blue Fox aan haar financieringsbehoefte voor de rest van het jaar. We beschikken nu over het kapitaal dat benodigd is om de verdere investering in de ontwikkeling van de nieuwe generatie ERP software en de overige investeringen in de lopende activiteiten op eigen kracht te kunnen continueren. Daarnaast voeren we op dit moment oriënterende gesprekken met meerdere potentiële strategische partners voor het geheel of delen van de activiteiten van de onderneming in haar huidige vorm. Nu Blue Fox voldoet aan haar financieringsbehoefte voor de rest van het jaar kunnen we in alle rust onze opties bekijken.”

Als gevolg van deze plaatsing zal het totaal aantal gewone uitstaande aandelen met een nominale waarde van 2 euro met 16 % toenemen naar 4.433.702. De nieuwe aandelen zullen bij de eerste mogelijkheid in de notering worden opgenomen.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.