Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Unit 4 agresso haalt nieuwe opdracht binnen

Unit 4 agresso haalt nieuwe opdracht binnen
11 jun 2007 om 17:10

Van Oord, één van ’s werelds grootste bagger- en waterbouwkundige bedrijven heeft, op basis van de door Van Oord opgestelde criteria, gekozen voor Agresso Business World, het ERP-systeem van Unit 4 Agresso.

Agresso Business World vervangt de huidige systemen en zal als eerste in Nederland geïmplementeerd worden. Daarna is het de bedoeling dat het systeem wereldwijd wordt uitgerold en overige in gebruik zijnde applicaties gaat vervangen.

Om een succesvolle uitrol en een succesvol gebruik van Agresso Business World binnen Van Oord te waarborgen, wordt in Nederland een speciaal competence center ingericht met medewerkers van Van Oord die door Unit 4 Agresso worden opgeleid. Dit center gaat de uitrol over de 23 landen waar Van Oord actief is, begeleiden en ondersteunen. Naar verwachting zal Agresso Business World eind 2008 in de meeste Van Oord-kantoren zijn geïmplementeerd en worden gebruikt door ongeveer 200 medewerkers.

“Deze deal met Van Oord is een bewijs voor ons dat onze post-implementation agility aanpak werkt,” zegt Alex Rossen, Managing Director bij Unit 4 Agresso Enterprise Solutions. “We zien internationaal dat we het met ons ERP-aanbod steeds vaker winnen van partijen als SAP, Oracle en Microsoft als het gaat om BLINC bedrijven (Businesses Living in Change). Onze ERP-oplossing is uiterst flexibel – ook na de implementatie – en bedrijven in sterk veranderende omgevingen hebben daar baat bij.”

Unit 4 Agresso NV is sinds 1998 genoteerd aan de Nederlandse aandelenbeurs, heeft ruim 2.700 medewerkers in dienst en realiseerde in 2006 een netto-omzet van € 237 miljoen.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.