Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ING Bank

ING Bank
5 nov 2004 om 11:38

ING Financial Markets geeft wederom een conditional coupon note uit: de Postbank Rentegarant 2. De Postbank Rentegarant 2 is genoteerd op Euronext Amsterdam en zal verhandeld worden in units. Deze Note betaalt een coupon van 7% in de eerste 2 jaar, waarna in de jaren 3 tot en met 8 een variabele coupon uitbetaald zal worden die afhankelijk is van de individuele prestaties van een mandje aandelen die tezamen de Dow Jones Global Titans index vormen. Deze variabele coupon bedraagt minimaal 0% en maximaal 8% en wordt berekend volgens de bekende formule:

Het rendement van alle individuele aandelen wordt berekend ten opzichte van de startdatum. Als het rendement van een indivueel aandeel boven de cap van 8% is, dan telt voor dit aandeel een rendement van 8% mee. Als het rendement van een indivueel aandeel lager dan de floor van -25% is, dan telt voor dit aandeel een rendement van -25% mee. Al deze rendement worden bij elkaar opgeteld (rekening houdend met de cap en floor!) en gemiddeld. Dit gemiddelde rendement is de coupon, waarbij de coupon nooit minder dan 0% kan zijn. Voor meer details, zie het bijgaande termsheet.

De inschrijving voor dit product is op dit moment open en sluit per 10 december 2004, 15:00h. Voor vragen neemt u gerust contact met ING op.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.