Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Kardan

Kardan
7 jul 2003 om 19:24

Kardan Group heeft het bod op alle uitstaande aandelen Kardan Ltd, die aan de Tel-Aviv Stock Exchange staan genoteerd, afgerond, aldus de investeringsmaatschappij maandag.

In totaal zijn 58.616.598 gewone aandelen aangeboden, wat gelijk staat aan 96,7% van alle uitstaande aandelen. Kardan zal de overige aandelen verwerven via een wettelijke uitkoopprocedure.

Op 19 juni jongstleden maakte Kardan bekend een Nederlandse notering na te streven. De handel in aandelen Kardan nv zal donderdag 10 juli om 12.30 uur op Euronext Amsterdam aanvangen. Na de introductie zal het bedrijf een dubbele notering hebben, in Amsterdam en in Tel Aviv.

Kardan wil een notering in Amsterdam om toegang te krijgen tot de Europese kapitaalmarkt. Daarnaast hoopt het bedrijf meer exposure te krijgen in Europa.

Kardan is actief in vijf sectoren: vastgoed, financiele dienstverlening, infrastructuur, automotive en high tech/telecom. De activiteiten in de sectoren vastgoed, financiele dienstverlening en infrastructuur zijn voornamelijk geconcentreerd in Centraal- en Oost-Europa en omvatten meer dan 70% van de activiteiten het bedrijf.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.