Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Kardan

Kardan
2 jul 2003 om 18:38

Investeringsmaatschappij Kardan zal hoogstwaarschijnlijk op donderdag 10 juli de gewenste beursnotering krijgen aan Euronext Amsterdam, aldus een woordvoerder van Kardan woensdag.
Op 19 juni jongstleden maakte Kardan bekend een Nederlandse notering na te streven. Kardan is actief in vijf sectoren: vastgoed, financiele dienstverlening, infrastructuur, automotive en high tech/telecom. De tender-bieding op de uitstaande aandelen van Kardan die genoteerd zijn aan de Israelische beurs loopt maandag af. Volgens de woordvoerder ziet het er naar uit dat dit bod zal slagen. Na de introductie aan Euronext zal Kardan een dubbele notering hebben, in Amsterdam en Tel Aviv.

Ongeveer 80% van de aandelen Kardan bevindt zich in vaste handen. De marktkapitalisatie is circa 150 miljoen dollar. Kardan wil een notering in Amsterdam om toegang te krijgen tot de Europese kapitaalmarkt. Daarnaast hoopt de onderneming meer exposure te krijgen in Europa. Daar zit het gros van onze activiteiten, aldus de woordvoerder.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.