Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

AND

AND
2 jul 2003 om 18:50

AND International Publishers heeft circa 1,3 miljoen nieuwe aandelen geplaatst bij bestaande en nieuwe aandeelhouders, aldus de uitgever van digitale media woensdag. De bruto opbrengst bedraagt ongeveer EUR 6 miljoen.
De opbrengst van de aandelenuitgifte wordt gebruikt om de rentedragende schulden die voortvloeiden uit het herfinancieringsplan van Roosland volledig af te lossen. Volgens financieel-directeur Viktor Mirovic had de emissie groter kunnen zijn als wij volledig tegemoet waren gekomen aan de vraag uit de markt.

AND heeft de omvang niet vergroot om geen onnodige verwatering voor bestaande aandeelhouders te veroorzaken. ANDs solvabiliteit staat nu op ruim 60%, aldus bestuursvoorzitter Maarten Oldenhof. Dit en een structurele winstgevendheid, gevoed door lange termijncontracten, stellen ons in staat de organisatie op een beheerste manier uit te bouwen, aldus de topman.

AND handhaaft de verwachting dit jaar voor het eerst weer zwarte cijfers te schrijven. De omzet komt dit jaar naar verwachting uit op 6,7 miljoen euro bij een winst uit gewone bedrijfsuitoefening van rond de 1 miljoen euro.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.