Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

SNS

SNS
22 mei 2003 om 21:11

Met SNS Participatie Certificaat 3 leent u geld aan de SNS Bank. Uw rendement bestaat hoofdzakelijk uit de rente die door de SNS Bank aan u vergoed wordt. Als u tussentijds verkoopt, heeft ook de koers van dat moment invloed op uw rendement. De rente wordt telkens vastgelegd voor een periode van 10 jaar.

De hoogte van de uitgifteprijs is EUR 100 per certificaat. De rente voor de eerste 10 jaar wordt zo vastgesteld dat het rendement gelijk is aan het CBS Rendement Staatslening 9-10 jaar van 18 juni 2003, plus een opslag van 1,5%. Naar verwachting komt de eerste termijn vast te staan op 5%-5,5%.

U leent geld de SNS Bank. SNS Bank is onderdeel van SNS Reaal Groep, een bankverzekeraar die in 1997 is ontstaan uit een fusie van de SNS Groep met de Reaal Groep. SNS Reaal Groep heeft een balanstotaal van bijna EUR 46 miljard en er werken ruim 5.400 medewerkers.

Het is mogelijk om tussentijds uit te stappen. Elk kwartaal zijn er zogenaamde handelsdagen waarvoor SNS Bank orders verzamelt. De aan- en verkopen worden tegen elkaar weggestreept op volgorde van binnenkomst. Als uw order niet wordt uitgevoerd, gaat deze automatisch naar de volgende handelsdag. De handelsdagen staan vermeld in het prospectus.

Participatie Certificaat 3 is in principe een eeuwigdurende lening, maar mag vanaf het elfde jaar door SNS Bank worden afgelost. De inschrijving op Participatie Certificaat 3 start sluit op vrijdag 20 juni 2003. Er is geen minimum of maximum aan het aantal participaties. Op maandag 23 juni 2003 vindt de definitieve toewijzing van het aantal participaties plaats.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.