Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Antonov

Antonov
13 feb 2003 om 19:20

Antonov verwacht met een aandelenemissie 1 tot 2 miljoen pond (1,49 tot 2,99 miljoen euro) op te halen, aldus Mike Emmerson, managing director van Antonov.
Antonov verwacht niet dat het voor de lente van 2003 inkomsten kan halen uit nieuwe commerciele contracten voor de 6-versnellingsbakken, waardoor een volgende financieringsronde hoogstwaarschijnlijk wordt, aldus Emmerson.

Wanneer Antonov eventueel een aandelenemissie zal doen, kan Emmerson nog niet zeggen. Op 4 april 2002 gaf Antonov 5,6 miljoen aandelen uit tegen een prijs van 40 pence per aandeel.
De totale opbrengst bedroeg 2,2 miljoen pond. Antonov maakte bekend dat onder meer General Motors, Ford, BMW en PSA Peugeot-Citroen de nieuwe versnellingsbank van Antonov hebben getest. Volgens Emmerson is de belangstelling gezond, maar willen deze partijen voldoende bewijzen hebben om tot koop over te gaan. Hij kan niet aangeven wanneer Antonov verwacht commerciele contracten af te sluiten. Wel verwacht Emmerson een sneeuwbaleffect op het moment dat Antonov een contract sluit met een van de partijen.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.