Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Blue Chips

Blue Chips
28 aug 2002 om 19:56

ABN AMRO Bank N.V. introduceert voor EUR 50 miljoen reverse exchangeable securities op een mandje van Dutch Blue Chips met een looptijd 2 jaar (t/m 20 september 2004). De nominale waarde per reverse exchangeable securities is EUR 1000. De jaarlijkse couponrente is 10,25%, voor het eerst op achteraf betaalbaar op 20 september 2003. De uitgifteprijs bedraagt 102%.

Op de afloopdatum zal de reverse exchangeable security ter keuze van de emittent worden afgelost door betaling van 100% van de nominale waarde in contanten of met een vooraf vastgesteld aantal mandjes van aandelen bestaande uit 3 certificaten van aandelen ING Groep N.V., 3 gewone aandelen Koninklijke Philips Electronics N.V., 1 gewoon aandeel N.V. Koninklijke Nederlandsche Petroleum Maatschappij (Royal Dutch) en 1 certificaat van aandelen Unilever N.V. per mandje.

Indicatief is dit aantal mandjes van aandelen 3,9913, gebaseerd op de officiële slotkoers van het mandje op vrijdag 23 augustus 2002. Fracties van aandelen uit het mandje zullen cash worden uitbetaald. Het definitieve aantal mandjes zal worden bepaald op basis van de officiële slotkoers op dinsdag 10 september 2002.

Omvang van de transactie:
Nominaal EUR 50 miljoen.

Prijsrange:
De nominale waarde per reverse exchangeable securities is EUR 1.000, de uitgifteprijs bedraagt 102%.

Inschrijvingsperiode:
De inschrijvingsperiode loopt t/m 10 september 2002, 15.00 uur (vervroegde sluiting is mogelijk).

Notering:
Toelating tot de notering van de reverse exchangeable securities op de Officiële Markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. is aangevraagd. De reverse exchangeable securities zullen voorafgaand aan de toelating tot de officiële notering, na sluiting van de inschrijving, op basis van As, If and When-issued worden verhandeld.

Storting/betaling:
De stortingsdatum is op vrijdag 20 september 2002.

Syndicaatsleden:
Het prospectus zal beschikbaar zijn bij het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank N.V. te Amsterdam en bij de kantoren te Antwerpen en Brussel. De emittent is ABN AMRO Bank N.V. De lead manager is ABN AMRO Rothschild. Co-managers zijn AXA Bank, Fortis Bank, ING/BBL en KBC International Group. Het prospectus is verkrijgbaar via ABN Amro: tel: 020-3836700.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.