Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

ASML, KPNQwest, Oracle, Yahoo!, Olie

ASML, KPNQwest, Oracle, Yahoo!, Olie
23 mei 2001 om 12:51

Commerzbank introduceert Knock-in Reverse Exchangeable Bonds 2001 per 2002 van op de gewone aandelen van ASM Lithography Holding N.V., KPNQwest N.V., Oracle Corporation, en Yahoo! Inc en N.V. Koninklijke Nederlandsche Petroleum Maatschappij.

Het knock-in niveau van de bonds bedraagt 70% (behalve Nederlandse Petroleum). De nominale waarde per bond is 1.000 EUR.
ASML 18,3%
KPNQwest 23,4%
Oracle 22,1%
Yahoo! 25,2%
Nederlandsche Petroleum 10%

De afloopdatum van de Bonds is 7 juni 2002. De Bonds zijn aflosbaar hetzij in contanten à pari, hetzij in een aantal Aandelen van de betreffende onderliggende waarde. Aflossing geschiedt in een aantal Aandelen van de betreffende onderliggende waarde indien de koers van de betreffende onderliggende waarde op de relevante aandelenbeurs op enig moment vanaf en inclusief 7 juni 2001 tot en met de vijfde handelsdag voorafgaand aan 7 juni 2002 het knock-in niveau geraakt of neerwaarts doorbroken heeft en indien de slotkoers van de betreffende onderliggende waarde op de relevante aandelenbeurs op de vijfde handelsdag voorafgaand aan 7 juni 2002 lager is dan de conversieprijs van de betreffende onderliggende waarde. Voor Yahoo! Inc en Oracle Corporation zal de desbetreffende slotkoers worden omgerekend in Euro en naar beneden worden afgerond in gehele eurocenten. Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, vindt aflossing plaats in contanten à pari.

Omvang van de transactie:
Nominaal EUR 10.000.000,- per uitgifte.

Prijsrange:
De uitgifteprijs van de Bonds bedraagt 101% van de nominale waarde. De nominale waarde per Bond bedraagt EUR 1.000,-.

Inschrijvingsperiode:
De inschrijving zal uiterlijk sluiten op woensdag 30 mei 2001, 15:00 uur.

Notering:
Voor de Bonds is notering aangevraagd aan de Officiële Markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. Toelating tot de notering zal, onvoorziene omstandigheden voorbehouden, geschieden op donderdag 7 juni 2001. Vooruitlopend op de officiële notering zullen de Bonds met ingang van vrijdag 1 juni 2001 worden verhandeld op As, If and When-issued basis.

Storting/betaling:
Storting op de Bonds dient te geschieden op de dag van eerste notering, naar verwachting op donderdag 7 Juni 2001.

Syndicaatsleden:
De debitrice van de Bonds is Commerzbank Aktiengesellschaft en Kempen & Co treedt op als Listing Agent.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.