Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

SectorsWarrants

SectorsWarrants
1 mrt 2001 om 23:56

Commerzbank introduceerd nieuwe sectorwarrants dmv verhandeling. Het betreft call- en putwarrants met diverse uitoefenprijzen op DJ Europe Stoxx Healthcare, DJ Europe Stoxx Energy, DJ Europe Stoxx Technology, DJ Europe Stoxx Telecom, DJ Europe Stoxx Banks en Nasdaq 100 sectorindices en op Nokia OYJ.

De verhandeling van de bovengenoemde warrants gewschiedt vanaf vandaag (1 maart) op As, If and When issued-basis. De warrants zullen worden uitgegeven door Commerzbank waarbij Kempen & Co optreedt als Listing Agent. Doordat de introductie van de warrants plaatsvindt door middel van verhandeling hoeft de indicatieve uitgifteprijs niet gelijk te zijn aan de koers die bij eerste officiële notering tot stand komt. De warrants zijn per stuk verkrijgbaar en verhandelbaar. De warrants zijn van het Amerikaanse type en hebben een looptijd tot en met 20 september 2002. De warrants op de Nasdaq-100 Index hebben een looptijd tot en met 15 februari 2002. Voor de uitoefening van de warrants is een minimum van 1000 warrants of een veelvoud hiervan vereist.

Toelating tot de notering aan de Officiële Markt van de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. wordt aangevraagd. Deze toelating zal, onvoorziene omstandigheden voorbehouden, geschieden op vrijdag 9 maart 2001. De storting dient naar verwachting te geschieden op woensdag 14 maart 2001, drie beursdagen na eerste notering.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.