Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

ZILVER mag weer glanzen

ZILVER mag weer glanzen
23 mrt 2020 om 10:56

Wat een spektakel en sensatie op de diverse speelvelden. Forse koersuitslagen, niet alleen bij de aandelen, maar ook bij de intermarket titels. Als we alle emotie aan de kant zetten en puur objectief meten wat er gaande is op de korte termijn speelvelden, dan herbergt menig grafiek een offensieve koopkans. Zo ook op de dagkaart van Zilver. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Vrije val
Na een rustig koersverloop met schommelingen rond 18,00, kwam eind februari de klad er in. In een rap tempo verloor Zilver al zijn glans door een koersval naar 11+ aan toe. Een ongekend snelle berenactie, keurig begeleid door de indicatoren. Vorige week werd de downswing afgerond, verschenen er weer wat witte candles en toonde de RSI een upcross met zijn dynamische OS-lijn. Indicaties van bodemvorming als opmaat voor een rebound naar de Fibo grid op krap 14,00 tot mogelijk ruim 15,00. Nog lang geen nieuwe uptrend, maar wel een leuk ritje voor bodemvissers en koopjesjagers.

Rebound kans
De RSI als spanningsmeter en de NBTrade Indicator als trending indicator sturen aan op een interessante rebound. Mits de koers boven 11,60+ blijft bewegen krijgen de bulls de gelegenheid op te stomen naar hogere niveaus. Offensieve koopjesjagers zien hun kans en weten hoe zij om moeten gaan met de huidige charttechnische situatie.

Klik hier voor Long
Klik hier voor Short

Disclaimer:
Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.