Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Webinar In de Boardroom: Bart de Smet, CEO Ageas

Webinar In de Boardroom: Bart de Smet, CEO Ageas
28 feb 2020 om 08:55

De 1e uitzending van 2020 is een feit. De aan de Brusselse beurs genoteerde verzekeraar Ageas zal het jaar aftrappen met een ”Z – In the Boardroom” uitzending op maandag 9 Maart a.s. 

Schrijf je in en bekijk de allereerste uitzending van ‘Z-In the Boardroom’ live met als gast Bart De Smet van Ageas op 9 maart om 19:00 uur.

Tijdens een interactief live gesprek met gastheer Pascal Paepen zal Bart De Smet terugblikken op de verwezenlijkingen van verzekeraar Ageas in 2019. Ook de strategie voor de komende jaren en de toekomstvisie op de verzekeringssector komen ruim aan bod in deze aflevering.

Hoe staat Ageas ervoor? Waar ziet De Smet kansen? Hoe blijft de verzekeringsgroep relevant voor haar stakeholders? En hoe behoudt het een concurrentievoordeel in een wereld die onophoudelijk verandert? Meld je hier aan voor het live webinar en stel je vragen rechtstreeks aan de CEO.

De presentatie van Z-In the Boardroom ligt in handen van professor Pascal Paepen (KU Leuven, Thomas More).

Over Ageas SA/NV
Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met Belgische roots. Dochteronderneming AG is marktleider in de Belgische verzekeringssector. Ageas is daarnaast ook actief in 13 andere landen in Europa en Azië.

Over Z-In the Boardroom
Z-In the Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering een uurtje in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en beurscommentator Pascal Paepen zal de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers van het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de gast.
Details uitzending:

Naam bedrijf: Ageas (vroeger bekend als Fortis), CEO Bart De Smet
Datum: Maandag 9 maart 2020
Nederlandstalig live tussen 19:00-20.00 uur,
Franstalig live tussen 20:30-21:30.

Link Nederlandstalig
Link Franstalig

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.