AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Column

Redactie maandag, 30 augustus 2021 07:20

VANAVOND: Tien Belgische Kooptips

Maandagavond 30 augustus om 20.00 uur organiseert De Aandeelhouder een webinar waarin tien Belgische kooptips worden gepresenteerd. Samen met de Belgische aandelenspecialist Stefaan Casteleyn, één van de professionele beleggers bij ProBeleggen, zal Nico Inberg tien Belgische aandelen presenteren die op dit moment koopwaardig zijn.

Stefaan Casteleyn houdt op ProBeleggen een portefeuille aan die sinds begin dit jaar met 34% gestegen is. Stefaan is opgegroeid met de Value-school maar heeft in de loop van zijn carrière geleerd dat om succesvol te zijn op langere termijn, bedrijven steeds een groei-component dienen te hebben.

Zijn beleggingsstijl kan het best omschreven worden als “Growth at a Reasonable Price (GARP)”: Groei tegen een redelijke waardering. Zijn aandacht gaat hierbij voornamelijk uit naar middelgrote bedrijven omdat deze door de grotere huizen om liquiditeitsredenen vaak genegeerd worden en (te) weinig worden opgevolgd door financieel analisten.

Nico Inberg was in zijn jonge jaren optiehandelaar en heeft bijna 30 jaar ervaring op de beurs. Sinds 1 december maakt hij bij De Aandeelhouder het zaterdagse online beursmagazine waarin kooptips, duiding en achtergrondinformatie voor serieuze beleggers wordt geboden.

Lid worden van dit magazine a €8,25 per maand kunt u via deze link.

Inschrijven voor dit webinar? Dat kan GRATIS via onderstaande button:

 

Ja ik schrijf me in voor het webinar met Tien Belgische Kooptips

 

 

 

 


Stefaan Casteleyn: Lange ervaring met Belgische aandelen 

Stefaan Casteleyn studeerde af als Licentiaat T.E.W aan de UFSIA in Antwerpen in 1985 en behaalde het jaar daarna ook het diploma M.B.A. aan dezelfde universiteit. Stefaan startte zijn carrière als financieel analist. Bij het toenmalige Bank Corluy (dat later opging in ABN AMRO) bouwde hij de afdelingen beleggingsanalyse en vermogensbeheer uit.

Hij stond hierbij ondermeer aan de wieg van de succesvolle aandelenbeveks “Top Global Belgische Aandelen” en “Vlam-21”, een fonds in Vlaamse aandelen. Beide beveks behaalden meerdere “Tijd Awards”. Later was hij actief als directielid bij de Belgische tak van het Zwitserse UBS en bij de beursvennootschap Merit Capital.

Stefaan was daarna actief bij de Luxemburgse vermogensbeheerder Anphiko vooraleer in 2016 over te stappen naar Fortuna Invest. Stefaan Casteleyn is een bekende belegger in de Belgische markt en geregeld spreker op allerlei beleggingssymposia en in de media.

De Aandeelhouder TV

oktober 7, 2022

GOUD verliest glans – 05okt22

oktober 7, 2022

EURODOLLAR onderuit – 06okt22

oktober 7, 2022

TIJDVENSTERCONFLICTEN! – 07okt22

oktober 7, 2022

Bedrijfswinsten verder onder druk

Columns

Nieuw
07 okt 09:42 Bas Heijink

AEX: Steun 632 zal breken

06 okt 13:17 Redactie

ETF v/d Week: Britse index

06 okt 09:35 Nico Inberg

Netflix-serie Gamestop: It can happen again

05 okt 07:13 Van Eck

Drie redenen om beleggingen vast te houden

04 okt 14:24 Nico Inberg

Houd moed: alles wordt (langzaam) goedkoper

Het laatste beursnieuws