Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

TA: SLIGRO vervolgt zijn uptrend

TA: SLIGRO vervolgt zijn uptrend
10 mei 2021 om 11:02

Op menig chart is een uitstekende trendfase actief, waardoor er regelmatig koopkansen worden aangereikt voor trendvolgende beleggers. Dat is thans het geval op de dagkaart van Sligro. Ik zal de verwachte route voor u uitstippelen.

Mooie trend

Dat de bulls in uitstekende conditie verkeren blijkt uit de serie hogere toppen en hogere bodems boven een fier opkrullende gemiddelde lijn. Regelmatig worden ook volledige upswings neergezet met zo nu en dan wat overdreven sentiment onder of boven in het veld. Anders gezegd, een glooiend charttechnisch landschap, bevestigd door de objectieve indicatoren.

Steun en weerstand

Vanaf de recente rode lijn en weerstand op krap 28,00 werd een milde correctie ingezet, een adempauze voor de bulls, even afkoelen, keurig begeleid door de swingtrader die van kleur wisselde, van groen naar blauw. De correctie lijkt op te drogen nipt boven de 1e Fibo retracement op 25+, de groene steunstreep wordt al getrokken op 26,00. Een sterke performance van de bulls als zij nu al weten te bodemen. Dus duidelijke krijtstrepen op 26 en afgerond 28. Vandaag een tweede witte candle in combinatie met de swingteller op +1. De bulls zetten de aanval in op de rode streep, zo lijkt het.

Coaching

De koopkans heeft een anticiperend randje, want de swingtrader switcht nog niet naar groen. Maar er zijn voldoende indicaties die wijzen in de richting van de bulls. BNP geeft alleen Boosters uit op dit fonds, u kent vast de verschillen met een Turbo, de volgende Booster is te overwegen.  Een Booster Long met een stoploss op 23,96 en hefboom 7,84, ratio 10. De stop ligt ruim onder de chartstop en de hefboom is daardoor voor een Booster niet al te hoog. Een aardige invulling om de verwachte opleving van 26 naar 28 mee te maken. Hou de krijtstrepen goed in de gaten wanneer de Booster opgeruimd moet worden.

Ter overweging de volgende BNP Turbo/Booster

Bekijk alle BNP Paribas Turbo’s/Boosters op dit fonds

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.