Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Column

Nico Bakker - maandag, 25 januari 2021 11:50

TA: FUGRO Hit & Run

Met de titel Hit & Run geef ik aan dat de grafieken die ik in mijn IEX column bespreek een relatief hoog actiegehalte hebben. Dat wil zeggen, direct handelen als de Dashboard signalen dit rechtvaardigen, beslissingen nemen en doorpakken. Ook als er doelstellingen zijn gehaald, of dat er haperingen optreden, niet treuzelen, sluit dan de positie. Lekker snel handelen en niet zoals het kabinet een hele dag vergaderen over een half uurtje avondklok. Nu de Hit & Run op de dagchart van Fugro.

Mooie stierensprong

De dagchart verdient geen schoonheidsprijs wat betreft trendmatigheid, het gaat er nogal grillig aan toe. Maar de ondertoon is positief met regelmatig significante upswings, zoals recent naar 9,65 en daarvoor naar 10,70, thans de twee rode strepen in het veld. In de afgelopen dagen was er sprake van een correctie, die vandaag keurig wordt afgerond op de SMA lijn, de beste plek om te bodemen. Met een enthousiaste sprong willen de bulls de uptrend nieuw leven inblazen, zij willen terug naar de genoemde rode lijnen. Swingteller op +1 en de Swingtrader in het groen bevestigen de intentie van de bulls.

Rappe koopkans

Voor trendbeleggers, swingtraders en koopjesjagers herbergt de grafiek een korte termijn koopkans. Zolang de koers boven 8,26 noteert, gelijk aan de SMA lijn en een 50% Fibo lijn, is een opleving naar 9,65 aannemelijk, daar boven een vervolg van de rally naar 10,70. Bij eerdere haperingen en aarzelingen Hit & Run, weet u nog?

BNP Paribas Turbo Long

BNP Paribas Turbo Short


Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 

De Aandeelhouder TV

maart 8, 2021

AEX 8 maart 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

maart 8, 2021

Amerikaans stimuleringsplan voedt sectorrotatie

maart 8, 2021

Herstel AEX | 8 maart 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

maart 7, 2021

Correctie in tech-aandelen nog niet voorbij

Columns

Nieuw
08 mrt 14:29 Redactie

7 ondergewaardeerde aandelen

08 mrt 12:56 Nico Bakker

TA AEX: Randje Ravijn

08 mrt 11:14 Cees Smit

Cees Smit: Timing is everything

08 mrt 07:53 Coinmerce

Meer dan 100 miljoen crypto-gebruikers wereldwijd

06 mrt 07:08 Jordy Beuving

Uitgelicht: Tech-aandeel AMS AG

Het laatste beursnieuws