AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Column

Nico Bakker maandag, 25 januari 2021 11:50

TA: FUGRO Hit & Run

Met de titel Hit & Run geef ik aan dat de grafieken die ik in mijn IEX column bespreek een relatief hoog actiegehalte hebben. Dat wil zeggen, direct handelen als de Dashboard signalen dit rechtvaardigen, beslissingen nemen en doorpakken. Ook als er doelstellingen zijn gehaald, of dat er haperingen optreden, niet treuzelen, sluit dan de positie. Lekker snel handelen en niet zoals het kabinet een hele dag vergaderen over een half uurtje avondklok. Nu de Hit & Run op de dagchart van Fugro.

Mooie stierensprong

De dagchart verdient geen schoonheidsprijs wat betreft trendmatigheid, het gaat er nogal grillig aan toe. Maar de ondertoon is positief met regelmatig significante upswings, zoals recent naar 9,65 en daarvoor naar 10,70, thans de twee rode strepen in het veld. In de afgelopen dagen was er sprake van een correctie, die vandaag keurig wordt afgerond op de SMA lijn, de beste plek om te bodemen. Met een enthousiaste sprong willen de bulls de uptrend nieuw leven inblazen, zij willen terug naar de genoemde rode lijnen. Swingteller op +1 en de Swingtrader in het groen bevestigen de intentie van de bulls.

Rappe koopkans

Voor trendbeleggers, swingtraders en koopjesjagers herbergt de grafiek een korte termijn koopkans. Zolang de koers boven 8,26 noteert, gelijk aan de SMA lijn en een 50% Fibo lijn, is een opleving naar 9,65 aannemelijk, daar boven een vervolg van de rally naar 10,70. Bij eerdere haperingen en aarzelingen Hit & Run, weet u nog?

BNP Paribas Turbo Long

BNP Paribas Turbo Short


Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 

De Aandeelhouder TV

december 6, 2022

Aandelen FlatexDeGiro 37% in het rood!

december 6, 2022

Groeiaandelen spoedig weer koopwaardig.

december 6, 2022

Porsche AG naar de DAX | 6 december 2022 | Markets Update van BNP Paribas Markets

december 5, 2022

Business Class | Aflevering 4 december 2022 | Wierda Vermogensbeheer

Columns

Nieuw
06 dec 18:21 Nico Inberg

Exor in de AEX voor Just Eat Takeaway

06 dec 14:58 Nico Inberg

Flatex DeGiro: -37% en wat nu?

06 dec 12:11 Redactie

Tien waanzinnige voorspellingen Saxobank

06 dec 10:56 Shaun Stevens

Beleggen in alternatief vastgoed

06 dec 09:33 Bas Heijink

NASDAQ: herstel ten einde?

Het laatste beursnieuws