Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA: FUGRO Hit & Run

TA: FUGRO Hit & Run
25 jan 2021 om 11:50

Met de titel Hit & Run geef ik aan dat de grafieken die ik in mijn IEX column bespreek een relatief hoog actiegehalte hebben. Dat wil zeggen, direct handelen als de Dashboard signalen dit rechtvaardigen, beslissingen nemen en doorpakken. Ook als er doelstellingen zijn gehaald, of dat er haperingen optreden, niet treuzelen, sluit dan de positie. Lekker snel handelen en niet zoals het kabinet een hele dag vergaderen over een half uurtje avondklok. Nu de Hit & Run op de dagchart van Fugro.

Mooie stierensprong

De dagchart verdient geen schoonheidsprijs wat betreft trendmatigheid, het gaat er nogal grillig aan toe. Maar de ondertoon is positief met regelmatig significante upswings, zoals recent naar 9,65 en daarvoor naar 10,70, thans de twee rode strepen in het veld. In de afgelopen dagen was er sprake van een correctie, die vandaag keurig wordt afgerond op de SMA lijn, de beste plek om te bodemen. Met een enthousiaste sprong willen de bulls de uptrend nieuw leven inblazen, zij willen terug naar de genoemde rode lijnen. Swingteller op +1 en de Swingtrader in het groen bevestigen de intentie van de bulls.

Rappe koopkans

Voor trendbeleggers, swingtraders en koopjesjagers herbergt de grafiek een korte termijn koopkans. Zolang de koers boven 8,26 noteert, gelijk aan de SMA lijn en een 50% Fibo lijn, is een opleving naar 9,65 aannemelijk, daar boven een vervolg van de rally naar 10,70. Bij eerdere haperingen en aarzelingen Hit & Run, weet u nog?

BNP Paribas Turbo Long

BNP Paribas Turbo Short


Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas Markets (www.bnpparibasmarkets.nl).

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker geven zijn technische mening weer over het betreffende item in zijn hoedanigheid als technisch analist en consultant. Zijn beloning staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.

 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.