Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Redactie - dinsdag, 17 april 2018 15:27

Slim inspelen op het Amerikaanse cijferseizoen?

ADVERTORIAL

Zonder transactiekosten traden met Binck turbo’s

Het cijferseizoen van de grootste economie* ter wereld barst los. In maart publiceren de Amerikaanse bedrijven hun cijfers. Wordt het vuurwerk? Valt het tegen? Of ligt de economie van de VS er simpelweg lekker bij? Tijd om de balans op te maken.

Donald Trump en Xi Jingpin hebben de messen** al geslepen en laten zien dat de beurzen zenuwachtig kunnen reageren. Maar als we sec naar de cijfers en feiten kijken, dan laten de Amerikaanse bedrijven vooralsnog winstgevende resultaten zien. Facebook, Amazon, Alphabet (Google), Alibaba, Microsoft en Apple en nog veel meer openen de boeken. Bent u er klaar voor? Wij hebben alvast ons huiswerk gedaan en u? Laat u gerust informeren en kijk eens op het Binck Blog.

Slim inspelen op Amerikaanse bedrijfscijfers?

De beleggingstrainers van Binck hebben voor u de belangrijkste feiten en cijfers op een rij gezet. En we laten zien hoe u in kunt spelen op verrassingen. Met een aandeel, turbo of een optie. Komende weken zijn voor beleggers heel belangrijk. Bent u er klaar voor? Wilt u vooraan zitten als het Amerikaanse spektakel losbarst? Bezoek binck.nl/blog.

Zonder transactiekosten beleggen met Binck turbo’s

Natuurlijk kunt u beleggen in  de aandelen, maar we hebben ook een ruime selectie aan Amerikaanse opties en natuurlijk ook turbo’s. Waarschijnlijk wist u het al, maar bij Binck kunt u nu wel heel gemakkelijk in- en uitstappen met Binck turbo’s. Dit kan van 8.00 uur tot 22.00 uur – heel handig voor als belegt in de Verenigde Staten. Verder betaalt u geen transactiekosten voor Binck turbo’s. Meer weten? Ga naar binck.nl

* Bron: Wikipedia & IMF (cijfers 2015)

** Bron: The New York Times

Disclaimer

Turbo’s en opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en een hoge risicoacceptatie. Deze beleggingsproducten zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn. Als uitgevende instelling genereert Binck inkomsten uit de financieringskosten van de Binck turbo. Wij adviseren u, voordat u in Binck turbo’s belegt op turbos.binck.com het prospectus, het Essentiele informatiedocument en de definitieve voorwaarden te raadplegen. In het document center van Binck vindt u in de voorwaarden en de handleidingen informatie over de kenmerken en risico’s van andere beleggingsproducten, waaronder opties.

Deze informatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies van Binck. Voor deze beleggersinformatie kan Binck geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Alle geboden informatie is algemeen en houdt geen rekening met uw financiële situatie, risicobereidheid en beleggingsdoelstellingen. Evenmin vormt deze informatie een aanbeveling voor de passendheid van een investering of strategie voor een bepaalde belegger.

Het innemen van een positie in een aandeel rondom cijfers is alleen geschikt voor ervaren beleggers die de mogelijkheid hebben om hun beleggingen goed te volgen. Want zeker met opties en turbo’s kunnen de bewegingen in het onderliggende aandeel versterkt doorwerken. Weet dus wat u doet.

De Aandeelhouder TV

mei 28, 2020

Buitenlandse rookworst? | 28 mei 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

mei 27, 2020

AEX 27 mei 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

mei 27, 2020

AEX klaar voor uitbraak naar boven

mei 27, 2020

NL op ramkoers met Air France | 27 mei 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
28 mei 10:07 Bas Heijink

De zoektocht naar de 1e lagere top

28 mei 08:35 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM: Nieuwe trends in digitale technologie

28 mei 08:01 Shaun Stevens

Vastgoedvooruitzichten – Out of office

26 mei 10:02 Bas Heijink

Waar eindigt deze herstelbeweging?

25 mei 14:07 Redactie

Terugkijken het ‘Tweede Grote CrisisWebinar’ met Albert Jellema en Nico Bakker