Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Short KPN

Short KPN
23 okt 2019 om 10:55
ROYAL KPNKPN – AH39Z
Aankoop van de Commerzbank Best turbo short DE000CU1DYY3  
(23/10/2019 | 10:26)

Marketscreener biedt een een nieuwe aanbeveling aan
ROYAL KPN
Turbo DE000CU1DYY3 (AH39Z)
Short Geen afloopdatum
Aankoop van de Commerzbank Best turbo short DE000CU1DYY3
Instapkoers : 0.53 EUR

Meer informatie
Het aandeel Royal KPN vertoont op korte termijn een opwaartse trend boven de steun van de 2.79 EUR. Als gevolg van de recente stijgingen zou de weerstand van 2.96 EUR echter tot enkele winstnemingen kunnen leiden.

Het lijkt dus een goed moment om in te zetten op dit scenario en aldus te anticiperen op een koersterugval richting de 2.79 EUR.

Royal KPN : Aankoop van de Commerzbank Best turbo short DE000CU1DYY3
Om te profiteren van dit bear scenario kunnen we vanaf nu een positie innemen op de Commerzbank Best turbo short DE000CU1DYY3 met een financieringsniveau van 3.44 EUR en waarvan het stop loss-niveau op 3.44 EUR. Dit beursproduct heeft momenteel een koers van 0.53 EUR.

Het bereiken van onze doelstelling betekent dat een rendement wordt gerealiseerd van 28%.

Of lees het bericht zelf op Marketscreener 

Laurent Polsinelli
Copyright (c) 2019 MarketScreener.com

Type
SHORT
Financieringsniveau
3.44
stoploss niveau
3.44
ISIN
DE000CU1DYY3
Koers
0.53
Theoretisch doel
28%

 

 

Disclaimer : Dit bericht heeft een promotioneel karakter en bevat de verspreiding zonder enige aanpassing van de redactionele artikelen (technische analyses, fundamentele analyses, onderzoeksaantekeningen), grafische analyses en investeringsaanbevelingen met een algemeen karakter geproduceerd door het bedrijf Surperformance SAS, editor van de website MarketScreener.com. Het onderhavige bericht is niet opgesteld conform de beschikbare reglementatie ter bevordering van de onafhankelijkheid van financiële analyses. Commerzbank en haar medewerkers zijn niet onderworpen aan een verbod tot het doen van transacties betreffende de financiële instrumenten genoemd in dit bericht voordat het werd verspreid.

U denkt aan het aanschaffen van een complex product waarvan de werking niet eenvoudig is en zelfs moeilijk kan zijn. We adviseren geïnteresseerde klanten en potentiële beleggers om het Basisprospectus en de Definitieve Voorwaarden uitvoerig te lezen voordat ze een beleggingsbeslissing nemen om volledig geïnformeerd te worden over de potentiële risico’s en voordelen van het product. De goedkeuring van het Basisprospectus door de ‘Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht’ (BaFin) dient niet te worden beschouwd als een aanbeveling van de aangeboden effecten.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers KPN

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.