Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Rebound Fagron

Rebound Fagron
5 jul 2019 om 15:42

Zo nu en dan delen de beren een onverwachte ‘rechtse’ uit, waardoor de stier zwaar gehavend het veld moet ruimen en op relatief fors lagere niveaus zijn wonden moet likken om vervolgens te proberen terug te keren op het veld. Dit scenario doet zich thans voor op de dagchart van Fagron. Ik zal de verwachte rebound voor u duiden.

Wat een dreun

Tot een paar dagen terug was er niets aan de hand. Er was weliswaar sprake van een lichte afzwakking van de uptrend, de swingteller noteerde immers in het rood, maar een fors gat tussen 17,70 en 15,65 lag niet in lijn der verwachting. Maar goed, het gebeurde wel, de zwarte zwaan liet zich even zien. Verrassend of niet, maar de koersval werd opgevangen door de groene steunstreep op 15,65, gelijk aan een bodem in april. Bovendien schoot logischerwijs de RSI ver onder de OS-lijn en noteert mijn NBTrade Indicator in het rood. De rode staafjes indiceren vrijwel altijd een aanstaande opleving, waardoor de indicator weer blauw of groen wordt.

Terug naar 17+

Goed, een forse koersval, maar thans indicaties dat een rebound aanstaande is. Er worden al weer witte candles geproduceerd, dus de opleving is reeds in gang gezet. Ik heb de FIBO grid ingetekend om aan te geven dat de 50% retracement op 17,00 een haalbaar koersdoel is. Toch een leuk ritje voor actieve swingtraders en zeker interessant als je voor een BNP Paribas turbo kiest met een stevige hefboom. Het moge duidelijk zijn dat het geschetste rebound scenario komt te vervallen als de 15,65 steun wordt weggeslagen.

BNP Paribas Fagron Turbo Long

Klik Hier

BNP Paribas Fagron Turbo Short

Klik Hier


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Fagron

*

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.