Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Column

Redactie - donderdag, 7 mei 2020 09:00

Persbericht: ProBeleggen en LYNX slaan de handen ineen en introduceren het Tips & Trades portaal

De beleggingsexperts van ProBeleggen en online broker LYNX hebben de krachten gebundeld en voorzien beleggers jaarlijks van 40 concrete beleggingstips in het Tips & Trades portaal. Het portaal is vanaf vandaag onderdeel van het handelsplatform LYNX Basic. De beleggingstips bestaan uit Europese en Amerikaanse aandelen, opties en gestructureerde producten. Klanten die overtuigd zijn van een beleggingstip kunnen deze met een druk op de knop volgen op hun eigen beleggingsrekening.

LYNX staat bekend als een broker die zich onder andere focust op educatie van beleggers. Met behulp van artikelen, masterclasses (online seminars) en beursnieuws in een uitgebreid kennisportaal probeert LYNX haar klanten daarin te voorzien. Door de samenwerking met ProBeleggen gaat LYNX nog een stap verder. Klanten krijgen vanaf nu de mogelijkheid om over de schouders van vakmensen in de beleggingswereld mee te kijken. Elke beleggingstip bevat een uitgebreide toelichting van de expert. Tips & Trades is dan ook bij uitstek geschikt voor beleggers die zelf de touwtjes in handen willen houden, maar op zoek zijn naar inspiratie of bevestiging van zijn of haar eigen beleggingsideeën.

Tijdelijke introductieactie
Voor € 150 euro per jaar krijgen klanten van LYNX toegang tot de beleggingstips van ProBeleggen. Klanten die zich voor 1 augustus 2020 aanmelden, ontvangen als tijdelijke introductieactie € 150 transactietegoed. Een abonnement op Tips & Trades kan worden afgesloten via ProBeleggen. Geïnteresseerd? Meer informatie is te vinden op de Tips & Trades webpagina.

Over ProBeleggen
ProBeleggen biedt beleggers een unieke manier om goed, verstandig en met resultaat te beleggen, door inzage te geven in beleggingsportefeuilles van professionele beleggers. De experts van ProBeleggen zijn gespecialiseerd in technologie-, dividend-, Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen en opties. De expert geeft een uitgebreide uitleg over elke positie die hij opneemt in zijn portefeuille. Beleggers beslissen vervolgens zelf of zij overtuigd zijn van deze positie en de transactie wensen te volgen.

Over LYNX
In 2006 betrad online broker LYNX de beleggersmarkt met twee speerpunten: zeer lage tarieven en een uitgebreid productaanbod. Daarmee werd de online broker niet alleen succesvol in Nederland, maar ook daarbuiten. Inmiddels is LYNX uitgegroeid tot een Europese allroundbroker van formaat en biedt het zijn diensten aan in tien verschillende landen. Door de lage tarieven, het uitgebreide productaanbod, een educatieprogramma en een snel en betrouwbaar handelsplatform staat LYNX momenteel bekend als dé broker voor de belegger die beleggen serieus neemt.

De Aandeelhouder TV

september 24, 2020

Videoreeks – Economie adhv gezelschapsspellen Afl. 20 – Kolonisten van Catan

september 24, 2020

Galapagos update | 24 september 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

september 23, 2020

AEX 23 sep 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

september 23, 2020

Elon Musk zoekt Nikkel | 23 september 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
24 sep 09:59 Bas Heijink

TA S&P500 en NASDAQ: Drietal versteilingen neerwaarts gebroken

24 sep 09:37 Bas Heijink

TA AEX: Neerwaartse versnelling

24 sep 08:31 Shaun Stevens

Angst voor de stad? Stedelijk leven en COVID-19

22 sep 09:08 Redactie

3 aandelen die kunnen knallen bij verkiezingsverlies Trump

22 sep 09:44 Redactie

Bonus voordeel voor de Belegger

Het laatste beursnieuws