Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

NIEUWS! BINCK INTRODUCEERT NIEUWE BELEGGINGSPAKKETTEN – advertorial

NIEUWS! BINCK INTRODUCEERT NIEUWE BELEGGINGSPAKKETTEN – advertorial
26 mrt 2018 om 10:09

NIEUWS! BINCK INTRODUCEERT NIEUWE BELEGGINGSPAKKETTEN

Green, Blue & Black

Beleggers opgelet. Binck introduceert 3 verschillende beleggingspakketten. Deze pakketten combineren de prijswinnende* platformen, extra services (denk aan koersvoorzieningen, handelsideeën, de Beursvloer en verschillende tools) en natuurlijk – heel belangrijk – de tarieven.

Beleggingspakketten voor elk type belegger

Zo introduceren we Binck Green voor de allround belegger. Voor de actieve beleggers hebben we Binck Blue. En voor de daytraders is er Binck Black. Elk pakket heeft z’n specifieke voordelen, maar ze bieden allemaal de hoge service en veiligheid die u van Binck mag verwachten.

Green, Blue of Black? Welk pakket is het best voor u?
Wilt u weten welk beleggingspakket het best bij u past? Gebruik de keuzehulp en reken uit wat voor u het meest voordelige pakket is.

De Binck CombiDeal: Combineren = profiteren

Overweegt u naast een Zelf Beleggen-rekening een Binck Spaar- of Laten Beleggen-rekening? Dan profiteert u van een CombiDeal op uw service fee. Maandelijks bespaart u dan € 3 bij Green en € 7,50 bij Blue. Met de CombiDeal wordt beleggen bij Binck nog aantrekkelijker. Dus wilt u Zelf Beleggen, Laten Beleggen of toch Sparen? Bij Binck zit u goed. Lees er alles over op binck.nl.

Overstappen naar Binck?

Heeft u een effectenportefeuille bij een andere bank en wilt u overstappen naar Binck? Dat kan. Binck maakt overstappen heel eenvoudig. Voor het overboeken van uw portefeuille hebben we de Overstapservice. Mogelijke kosten die uw bank of broker in rekening brengt, die vergoeden we in transactietegoed.

Laatste kans! Ontvang tijdelijk de BenefitsBox als welkomstcadeau

Als u nu uw rekening opent, dan ontvangt tijdelijk de BenefitsBox, met o.a. twee vrijkaarten voor de Personal Finance Day en € 200 transactietegoed. Bekijk de volledige inhoud en profiteer!

Beleggen is niet zonder risico. Daar zijn we graag helder over. Lees er alles over op binck.nl.

 *Bekijk een overzicht van al onze awards op binck.nl/awards

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.