Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

NIEUW: De Aandeelhouder op Zaterdag

NIEUW: De Aandeelhouder op Zaterdag
12 dec 2020 om 11:57

De Aandeelhouder bracht succesvol de eerste twee edities uit van haar nieuwe online beursmagazine: De Aandeelhouder op Zaterdag‘: 

Elke zaterdagochtend, om 07.00 uur precies, valt dit digitale beursmagazine bij onze leden op de digitale deurmat. De Aandeelhouder op Zaterdag staat elke zaterdag vol met aandelenanalyses, koop- en verkooptips, achtergrondverhalen en interviews.

Verder allerlei Need-to knows and Nice-to knows, kennis, uitleg en educatie, optie- en turbotips, beursinzichten, columns en meningen van experts en nog veel meer.


Nico Inberg van Deaandeelhouder.nl: “Voor de hedendaagse belegger is het onmogelijk om alles te volgen op de beurs. Wij bij De Aandeelhouder zijn van maandag tot en met vrijdag daarom uw ogen en oren op de beurs. Met De Aandeelhouder op Zaterdag praten we de particuliere belegger in Nederland en Vlaanderen weer helemaal bij.

We hebben er ontzettend veel zin in en willen een inspirerend en nieuwswaardig magazine maken waar beleggers duidelijk meerwaarde uit halen.”

 

De Aandeelhouder op Zaterdag is onderdeel van het Aandeelhouder Plus-abonnement. Naast het magazine zelf, geeft dat bovendien toegang tot:

  • Plus-artikelen op De AandeelHouder.nl
  • Unieke video’s
  • Exclusief Chatten met Nico
  • Deelname aan Plus-events

De eerste officiële editie is inmiddels een feit, hier een korte impressie:

Leden kunnen deze inzien door via Mijn Account naar Beursmagazines te gaan. Een jaarabonnement kost €99, wat per maand neerkomt op €8,25. U kunt zich HIER aanmelden.

Hier kunt u het webinar van afgelopen donderdag terugkijken.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.