Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

In de Boardroom: Bernd Stahli, CEO NSI NV

In de Boardroom: Bernd Stahli, CEO NSI NV
11 feb 2019 om 12:00

 

De tweede uitzending van ‘In de Boardroom’  beloofd weer net zo interessant te worden. Te gast is Bernd Stahli, CEO van beursbedrijf NSI NV, de specialist in commercieel (kantoren) vastgoed in Nederland. NSI is misschien niet het meest bekende beursgenoteerde bedrijf, maar wel zeer interessant. Geheel tegen de trend in, wist NSI in 2018 namelijk wel aandeelhouderswaarde te creëren!

Tijdens een interactief gesprek hoort u alles over NSI. Hoe staat de Nederlandse vastgoedmarkt er voor? Waar ziet Stahli kansen en waarom besloot hij de focus van NSI te verleggen naar de kantorenmarkt? Maar ook: wat waren de resultaten over 2018, hoe presteert NSI de afgelopen jaren en hoe ver zijn ze met de herstructurering? En natuurlijk: waarom zouden beleggers in NSI moeten investeren?

In 60 minuten oa:

  • Belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse vastgoedmarkt
  • Bedrijfsstrategie van NSI 
  • Resultaten en verwachtingen
  • Aandeel onder de loep: waardering, kansen en bedreigingen
  • Het potentieel van aandelen NSI: de VEB Barometer.

De uitzending is een must voor iedere belegger!

De presentatie van In de Boardroom ligt in handen van beleggingsdeskundige Jim Tehupuring (ProBeleggen). Jim zal in deze uitzending samen optrekken met Real Estate Analist Jaap Kuin (ING).

In de Boardroom is een initiatief van Euronext Corporate Services. Via live webinars (die ook achteraf te bekijken zijn) gaan we in iedere aflevering in gesprek met één CEO van een beursgenoteerde onderneming. Presentator en beurscommentator Jim Tehupuring zal samen met een marktexpert en/of analist de laatste marktontwikkelingen, strategie en natuurlijk de resultaten van de onderneming doorspreken. Kijkers naar het webinar kunnen actief deelnemen aan polls en zelfs direct vragen stellen aan de CEO. 

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.