Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Consistent geld verdienen met handelen op de beurs kun je leren!

Consistent geld verdienen met handelen op de beurs kun je leren!
30 okt 2017 om 13:00

Advertorial

Steeds vaker hoor je beleggers praten over Bitcoin en andere Cryptocurrencies. Hoe kun je nu geld verdienen aan de handel in deze crypto’s. Allereerst blijkt dat alle technieken van de traditionele aandelen-, optie’s- en futures markten direct kunnen worden toegepast op de Crypto Currencies waarvan de Bitcoin en Ethereum momenteel de meest bekende en liquide zijn. Om handelaren in spe te ondersteunen hebben hebben Harry Klip, Jan Robert Schutte van OptieAcademy en Hans van den Boogaard CryptoAcademy opgericht in 2017.

CryptoAcademy is de nummer 1 Nederlandstalige community die volledig gewijd is aan Crypto Currencies en de innovatieve blockchain technologie. In de community vind je een aantal discussie groepen. Zoals de Crypto Trading Room met live trades op Bitcoin en Altcoins, de ICO Arena, de Agenda en Cryptopedia waar je alles kunt vinden over de Blockchain en Cryptocurrencies. Daarnaast is nog het Crypto Cafe met daarin de meest recente informatie over alle stormachtige ontwikkelingen in crypto’s.

Van de OptieAcademy naar de CryptoAcademy

In 2011 richtten Harry en Jan Robert de OptieAcademy op. In de afgelopen jaren trainden ze honderden beleggers om zelfstandige te leren handelen in opties en aandelen. Als doorgewinterde handelaren delen ze graag hun expertise. Om te toetsen waar beleggers behoefte aan hebben hield de OptieAcademy recent een ledenenquete gehouden met een aantal verrassende uitkomsten:

 • 82,6 % van de respondenten geeft aan zelfstandig te handelen.
 • De instrumenten waarin het meeste wordt gehandeld zijn: Opties (81%), Aandelen (78%), ETF’s (37%), Turbo’s/Sprinters (21%), CFD’s (12%) en Forex (9%)
 • Over de financiële resultaten blijkt uit de enquete: overall kleine winsten (55%) Overall kleine verliezen (27%), consistent winstgevend (18%)
 • Oorzaken dat men nog niet winstgevend is: nog geen goede strategie, geen plan, moeite met discipline, domme fouten maken, impulsief handelen, moeite met verlies nemen, te snel winst nemen. Al deze punten scoren min of meer gelijk.
 • Meest behoefte aan: een bewezen strategie (67%), echte begeleiding en training (20-36%)

Conclusies zijn:

 • De respondenten zijn serieus bezig om succesvol te worden
 • Het kost veel tijd om consistente resultaten te behalen
 • Het is geen gemakkelijk vak. Maar met doorzettingsvermogen en een goede strategie is het mogelijk om te slagen
 • Er is veel behoefte aan begeleiding, zowel qua vaardigheden als de emotionele kant
 • Velen delen de droom van extra geld verdienen

Hoe zijn wij succesvol geworden op de beurs?

Harry begon in 1990 begonnen als derivatenhandelaar op de optiebeurs. Eind jaren ’90 startte hij een eigen marketmakers-bedrijf opgericht. In 2011 heeft hij het beursspel gewonnen bij RTLZ en heeft hij OptieAcademy opgericht. Daar heeft hij honderden beleggers opgeleid en een eigen optieportefeuille gemanaged.

Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Hij was hij als optiehandelaar werkzaam op de Amsterdamse Optiebeurs. Daarna was hij bij BinckBank verantwoordelijk voor Technische Analyse en optiestrategieën en heeft hij als technical trader/coach honderden beleggers gecoacht.

Hans van den Boogaard handelt al meer dan 10 jaar actief op diverse financiële markten en heeft zich gespecialiseerd in handelen op basis van Price Action. Naast trader is hij ook Coach&Counselor en helpt hij aspirant traders met het oplossen van problemen op het vlak van discipline, vaardigheden en emoties.

Trade Week 20 t/m 24 november.

Zoals uit ons onderzoek is gebleken is er heel veel behoefte aan begeleiding bij het leren van het traders vak. Na succesvolle trade weken in Istanbul, Alicante en Lissabon organiseert OptieAcademy/CryptoAcademy dit jaar opnieuw een unieke Trade Week van maandag 20 t/m vrijdag 24 november in Antwerpen. Tijdens beurstijden kun je actief inspelen op de aandelen-, valuta-, optie- en Crypto Currency-markten.

Samen met een gemotiveerde groep traders werk je aan jouw specifieke aandachtspunten, zodat je deze week veel progressie boekt in je trading capaciteiten en resultaten. De leidraad voor de Trade Week is de zelf ontwikkelde succes formule. Het unieke aan deze week is daarnaast dat het is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, omdat er naast het klassikale programma volop ruimte is voor 1 op 1 gesprekken met 1 van de 4 coaches. Zo combineer je educatie en persoonlijke ontwikkeling op trading gebied.

Tijdens de Trade Week leer je succesvol te traden in opties, Futures, Crypto Currencies en derivaten op Bitcoin via het Deribit-platform

We zijn zeer vereerd over onze speciale gastspreker: Blockchain-specialist Kristof Van de Reck, die Co-founder is van de Alt-coin NEM, de zevende grootste Crypto Currency ter wereld!

Eerdere ervaringen:

Trade Week 2016 ervaring Leonne Piels
“De tradingweek Lissabon was voor mij mijn eerste tradingweek. Mijn mooiste ervaring was dat je met een hele groep gelijkgestemden een hele week aan het traden bent. Je hebt allemaal dezelfde passie. Samen traden geeft vele inzichten. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor een overleg met een coach.”

Trade Week 2016 ervaring Robert Henraat
“Ik heb de Trade Week als leerzaam ervaren. ik heb veel geleerd en misschien nog belangrijker, veel afgeleerd. Je komt er, door samen te handelen, achter wat je fout doet en de positieve stemming en de ervaren coaches maken het zeer waardevol.”

Na afloop van de Trade Week heb je:

 • nieuwe tradingsmethoden ontdekt
 • inzicht gekregen in jouw aandachtspunten en de psychologie van het traden
 • geleerd de theorie beter te kunnen doorgronden
 • stappen gemaakt met je handelsplan
 • concrete trades gedaan en handvatten gekregen, zodat je met vertrouwen de markt kunt betreden

Voor de Trade Week zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, want we willen jou de totale aandacht kunnen geven, die jij ook voor de volle 100% verdient. Er zijn nu nog enkele plaatsen over.

Inschrijven Trade Week tot en met zaterdag 4 november slechts €1.797 voor De Aandeelhouder (DAH) leden

Je kunt als DAH-lid voor €1.797 in plaats van €1.997 deelnemen aan de Trade Week. Stuur een mail naar [email protected] om je aan te melden of bel Jan Robert op 06-50746210 voor meer informatie.

Deze prijs is INCLUSIEF:
• 4 nachten in het 4 sterren Leopold Hotel inclusief ontbijt+ 1 diner
• Dealingroom (inclusief schrijfgerei, water, thee en koffie)
• Persoonlijke coaching en begeleiding

Harry, Hans, Jan Robert en Aloys zullen niet rusten totdat ze van jou in deze week een betere trader maken.

Met vriendelijke groeten,
OptieAcademy/CryptoAcademy
Voor een optie-maal resultaat

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.