Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

BESI bullen aan zet

BESI bullen aan zet
29 nov 2021 om 11:35

BESI bullen aan zet

Op de dagkaart van dit fonds zijn bodemstampers actief, hetgeen voor korte termijn beleggers koopkansen impliceert. Ik zal de chart voor u duiden en aangeven wat we kunnen verwachten.

Mooie uptrend

Volgens de regels van het Dashboard Beleggen gaat vandaag een nieuwe upswing van start, althans als de koers boven 81,54 blijft bewegen. Een witte candle is in de maak met de swingteller op +1, de RSI die vanaf de 50-lijn opveert en de DBS indicator met een verse groene staaf, inclusief coaching stip. De steunstreep op 80,50, waar overigens ook het motto geldt “oude weerstand wordt nieuwe steun”, is het eerste vangnet voor de bulls. Boven in het veld ligt krap 88 als eerste weerstand en haalbaar koersdoel voor de bulls. Als zij er tenminste in slagen om met meer witte candles op te stomen.

Coaching

Goed, de uptrend kan worden vervolgd met 80,50 en krap 88 als routepaaltjes in het veld. Dit impliceert koopkansen voor trendbeleggers, die thans vanaf 82,30 kunnen overwegen koopposities in te nemen. De genoemde niveaus leiden tot een Risk Reward verhouding van 3,2, dus een BNP Paribas Turbo Long 60,58 met hefboom 3,17 zou in aanmerking kunnen komen. Voor nu dus bezien of de bulls hun plannen verder kunnen uitvoeren.

Ter overweging de volgende BNP Paribas Turbo/Booster: klik hier

Bekijk alle BNP Paribas Turbo's/Boosters op dit fonds: klik hier

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 


Disclaimer:

Nico Bakker (www.nicoprbakker.nl) is directeur/eigenaar van BTAC Visuele Analyse en als zelfstandig consultant gelieerd aan BNP Paribas S.A. (www.bnpparibasmarkets.nl). Wouter de Boer is medewerker van BTAC.
De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere belegging die u overweegt, dient u te toetsen aan uw persoonlijk beleggersprofiel of te bespreken met uw beleggingsadviseur. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De standpunten en vooruitzichten van Bakker dan wel De Boer geven diens technische mening weer over het betreffende item in de hoedanigheid van technisch analist en consultant. De beloning van BTAC, Bakker of De Boer staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn specifieke aanbevelingen of standpunten in deze publicatie.
Op het moment van schrijven heeft Nico Bakker en/of Wouter de Boer van BTAC in privé dan wel zakelijk mogelijk een long of short positie in een van de onderliggende waarden zoals beschreven in dit document dan wel financiële instrumenten die hier aan zijn gerelateerd. Er kan tevens sprake zijn van indirecte deelnemingen via beleggingsfondsen, pensioenfondsen en/of kapitaalverzekeringen waarin wordt belegd en waar hij of andere medewerkers van BTAC geen invloed hebben op het beleggingsbeleid. Verder zijn er geen andere potentiële belangenconflicten bekend.
Deze aanbevelingen zijn niet opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter bevordering van de onafhankelijkheid van onderzoek op beleggingsgebied en zijn evenmin onderworpen aan een verbod om al vóór de verspreiding van onderzoek op beleggingsgebied te handelen.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.