fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Aandeel VASTNED RETAIL nl0000288918

Op zoek naar informatie over Vastned? Op deze aandelenpagina staat al het laatste nieuws, meningen van analisten en technische analyse over Vastned overzichtelijk op één plek. Een overzicht van beschikbare beleggingsproducten op Vastned aangeboden door Commerzbank vindt u hier.

Koers VASTNED RETAIL

De koers van het aandeel VASTNED RETAIL noteert live op € * met een verschil van %. De hoogste koers van de dag ligt op € * met het dieptepunt op € *.

Technische analyse VASTNED RETAIL

Dividend VASTNED RETAIL

Er is geen dividend data.
Geen dividen informatie gevonden.

Over VASTNED RETAIL

Het in 1986 opgerichte Vastned Retail investeert in winkelvastgoed. De onderneming streeft naar vastgoed in populaire winkelstraten van grote Europese steden met een historische binnenstad. De zogenaamde premium city high street shops. Met haar portefeuille biedt Vastned retailers aantrekkelijke en authentieke winkellocaties. Het vastgoedfonds wil bijdragen aan de groeiende vraag van consumenten naar een unieke winkelervaring. Door te investeren in deze oude binnensteden en de kwaliteit van historische panden te waarborgen, draagt Vastned tevens bij aan het behoud van (inter)nationaal cultureel erfgoed. Eind 2018 bedroeg de waarde van de portefeuille € 1,6 miljard en bestond voor 74% uit premium city high street shops. Daarnaast bezit Vastned winkelvastgoed in winkelstraten van kleinere plaatsen evenals Belgische baanwinkels en retailparken, een aantal supermarktenen en (delen van) enkele winkelcentra. De financieringsstrategie van Vastned valt conservatief en risicomijdend te noemen, waarbij Vastned streeft naar een loan-to-value van tussen de 40% en 45%. Met haar 47 werknemers verdeeld over vijf Europese steden en onder leiding van de CEO, Taco de Groot, realiseerde Vastned Retail in het boekjaar 2018 een omzet van € miljoen en een nettoresultaat van € miljoen.

Financiële kalender

VASTNED RETAIL
Er zijn geen agendapunten.

De Aandeelhouder TV

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

december 6, 2019

Opwaarts potentieel olieprijs onder druk

december 6, 2019

Belegger moet voorzichtig zijn met Aramco

december 5, 2019

Op korte termijn venijnige correctie AEX

Columns

Nieuw
09 dec 15:14 Marco Knulst

Besmettings gevaar

09 dec 14:29 Marco Knulst

Centrale banken steeds actiever met goud

09 dec 09:26 Martijn Rozemuller

Geduld is een schone zaak