AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee
AEX *
AMX *
BEL20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *

Beursnieuws

Redactie woensdag, 2 november 2022 08:39

De makkelijkste manier om achtergrond op video’s te verwijderen zonder groen scherm!‍

Ben je dol op het maken van video's? Ben je ook fan van Instagram en al zijn fotofilters? Zo ja, dan is het tijd om deze twee dingen te combineren en een aantal video selfies te maken! Filter selfies zijn immers de nieuwe trend. Er is echter een klein probleem met het nemen van video selfies - je achtergrond is niet zo goed. Het lijkt alsof je voor een lege muur of gordijn staat. En dat voelt gewoon niet goed. Selfies moeten op verschillende plaatsen met verschillende achtergronden worden genomen. De vraag is nu hoe je de achtergrond kunt verwijderen zonder een groen scherm te gebruiken. Elke amateur videograaf of selfie liefhebber zal je vertellen dat de makkelijkste manier om achtergrond op video's te verwijderen zonder groen scherm is door een app voor dat doel te gebruiken.

Waarom moet je de achtergrond verwijderen?

Er zijn een aantal redenen waarom je de achtergrond van een video moet verwijderen. Voordat je je gaat haasten om een app te downloaden en te beginnen met het verwijderen van achtergronden, zorg ervoor dat je een geldige reden hebt. Anders doe je misschien meer kwaad dan goed. De eerste reden waarom je de achtergrond van een video wilt verwijderen, is als je een video maakt op een plek waar je niet hoort te zijn. Misschien ben je bij een concert, maar wil je de mensen om je heen niet laten zien. Of misschien ben je in een museum en wil je de schilderijen niet verpesten met je lelijke tronie. Gelukkig is het verwijderen van de achtergrond in video's vrij eenvoudig met de huidige technologie. De tweede reden waarom je de achtergrond van een video wilt verwijderen, is als je de video opnieuw wilt gebruiken. Misschien heb je een video waarin de persoon iets draagt dat je niet wilt laten zien. U kunt de achtergrond van die video gemakkelijk verwijderen, zodat de persoon tegen een effen zwart of wit scherm zit.

De strijd om een goede video selfie te nemen met een slechte achtergrond.

Als je hebt geprobeerd video's te maken voor selfie met een slechte achtergrond, weet je waar we het over hebben. Het is geen gemakkelijke taak, vooral als je geen groen scherm hebt. Je moet een goed verlichte plek vinden, een plek waar geen meubels of muur achter je staan, een plek waar geen licht van achter je komt. Dit is geen gemakkelijke taak, toch? Helaas bieden de meeste plaatsen waar je je bevindt geen geschikte achtergrond voor je video selfies. Maak je echter geen zorgen - we hebben een oplossing voor je. Er zijn een aantal apps die de achtergrond in een video kunnen verwijderen.

Hoe kun je de achtergrond in een video verwijderen?

Terwijl sommige toepassingen geavanceerde fotobewerking mogelijkheden hebben, zijn andere beter geschikt om de achtergrond van video's te verwijderen. Als u de achtergrond van uw video moet verwijderen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Aangezien video- en beeldbestanden verschillend zijn, moet u het bestand bewerken met een video-editor. U kunt niet zomaar een beeldbewerker gebruiken om de achtergrond van een videobestand te verwijderen. Videobewerkingssoftware heeft handige functies waarmee je kunt selecteren wat je in het kader wilt houden en de rest kunt verwijderen. Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden bij het verwijderen van de achtergrond van uw video. - Framerate: Het eerste wat u moet controleren voordat u de achtergrond van een video verwijdert, is de framerate. Als de video die u wilt bewerken een lage beeldsnelheid heeft, moet u die veranderen in een hogere, zodat de bewerkte video er niet raar uitziet. - Resolutie: De resolutie van de video is ook van belang bij het verwijderen van de achtergrond van de video. Als u de videoresolutie verlaagt om de achtergrond te verwijderen, zal de video er korrelig uitzien wanneer u deze verhoogt tot de oorspronkelijke resolutie. Zorg ervoor dat de resolutie van de bewerkte video dezelfde is als die van de originele video. - Geluid: Hoewel geluid geen vereiste is bij het verwijderen van de achtergrond van een video, maakt het het proces veel gemakkelijker. Als u op zoek bent naar een app die u kan helpen de achtergrond van de video te verwijderen, zoek er dan een waarmee u geluid aan de video kunt toevoegen. - Toepassing: De toepassing die u gebruikt om de achtergrond van de video te verwijderen doet er ook toe, zoals Final Cut Pro of de website https://nl.depositphotos.com/video-background-remover.html.Verschillende toepassingen hebben verschillende functies en werken verschillend. Zorg ervoor dat je de juiste app gebruikt, anders kun je een vreemde kleur of patroon aan je video toevoegen.

De beste apps voor het verwijderen van achtergrond in video's.

Er zijn een aantal apps die je kunt gebruiken om de achtergrond uit een video te verwijderen. Het beste deel is dat de meeste van hen gratis zijn. - Smilebox: Deze app is een van de beste apps voor het verwijderen van de achtergrond uit een video. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en je hebt er geen speciale vaardigheden voor nodig. Deze app heeft verschillende functies en hulpmiddelen. Je kunt met deze app tekst, stickers en afbeeldingen aan je video's toevoegen. - Fotoable: Als je op zoek bent naar een app die meer kan dan alleen de achtergrond van een video verwijderen, dan is Fotoable de app voor jou. Met deze app kun je ook filters, afbeeldingen en animaties toevoegen aan je foto's en video's. - Foto-editor: Dit is een andere app die u kunt gebruiken om de achtergrond van een video te verwijderen en afbeeldingen, filters en animaties toe te voegen aan uw foto's en video's.

Conclusie

Als je video selfies wilt maken met goede achtergronden en niet veel geld wilt uitgeven aan een studio, zijn apps de beste manier om dat te doen. Je kunt ze gebruiken om de achtergrond te verwijderen en elke gewenste achtergrond toe te voegen. Als je video selfies er professioneel uit wilt laten zien, moet je de achtergrond verwijderen. Er zijn een aantal apps die je kunnen helpen de achtergrond van een video te verwijderen en je video er beter uit te laten zien. Welke app je gebruikt, hangt af van wat je wilt bereiken.

De Aandeelhouder TV

december 4, 2022

2023 wordt positief jaar voor beleggers

december 2, 2022

Positieve week 48 – 02dec22

december 2, 2022

ASML, BESI, Adyen, Prosus, Meta, Alphabet, Amazon & Apple | DeAandeelhouder Podcast Afl. 100

december 2, 2022

Chinese testen en inflatiecijfers VS | 2 december 2022 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:02

  Belegger wacht op Amerikaans banenrapport & goud in trek

 • 08:37

  Jerome Powell zorgt voor rally op Wall Street

 • 11:27

  ETF van de week: iShares Core DAX UCITS ETF (EXS1)

 • 08:13

  Volle agenda voor beleggers met macro-economische cijfers

 • 06:26

  China geeft update COVID-beleid en Fed officials waarschuwen enthousiaste beleggers

 • 12:42

  AEX wacht op bevestiging van Wall Street & ASML rijp voor correctie?

 • 11:22

  Technische analyse BEL 20 en The Home Depot

 • 08:43

  Chinese onrust teistert beurs en spreads olie futures zakken fors

 • 08:09

  Fed wordt dovish & de markt wordt positiever

Masterclasses

 • 20 december

  LYNX introduceert LYNX+

 • 22 december

  Vooruitblik 2023: de visie van Justin Blekemolen

 • 03 januari

  De technische visie van Edward Loef op 2023

 • 11 januari

  LYNX Beleggersdebat 2023

Columns

Nieuw
03 dec 08:50 Redactie

De Aandeelhouder Magazine via website

02 dec 14:09 Redactie

Macro: Lang leve Jerome Powell!

02 dec 09:42 Bas Heijink

Eurodollar: is de bodem gezet?