AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Ook faillissement voor energieleverancier SEPA Green Energy

Ook faillissement voor energieleverancier SEPA Green Energy
9 dec 2021 om 09:24

AMSTERDAM (ANP) - Energieleverancier SEPA Green Energy is failliet. Het bedrijf heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gevraagd de vergunning voor het leveren van stroom en gas in te trekken, meldt de toezichthouder. Door het faillissement moeten 20.000 klanten, consumenten en zakelijke afnemers op zoek naar een nieuwe leverancier.

SEPA Green Energy kwam in financiële problemen omdat het de inkoop van energie liet uitvoeren door het bedrijf Energie I&V dat op 3 december 2021 failliet is verklaard. De curator van SEPA Green Energy krijgt tot en met 22 december de tijd om een andere energieleverancier te vinden die de klanten wil overnemen.

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!