AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Rotterdamse vervoerder MRC neemt Amsterdams Travel Electric over

Rotterdamse vervoerder MRC neemt Amsterdams Travel Electric over
7 dec 2021 om 16:03

AMSTERDAM (ANP) - Het failliete Amsterdamse taxibedrijf Travel Electric is overgenomen door vervoerder Maasstad Regie Centrale uit Rotterdam (MRC). Travel Electric, dat alleen rijdt met elektrische taxi's en zich richt op ritten voor andere bedrijven zoals ING, ABN AMRO, Heineken en ook tientallen hotels, had faillissement aangevraagd omdat de taximarkt niet voldoende herstelde van de coronacrisis.

Het bedrijf maakt een doorstart onder de naam Travel Electric Nederland. Volgens MRC worden alle boekingen die bedrijven, hotels en particulieren doen bij dat taxiplatform gegarandeerd uitgevoerd door elektrische voertuigen.

Travel Electric maakte in mei vorig jaar ook al een doorstart, nadat het bedrijf eerder werd gedwongen een faillissement aan te vragen vanwege de coronacrisis. De onderneming ging daarbij in afgeslankte vorm verder. Het bedrijf heette eerder Taxi Electric.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Heineken

*

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!