Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Wolters Kluwer
5 aug 2021 om 11:14

Credit Suisse heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 90,00 naar 106,00 euro, met behoud van het Outperform advies, na de sterker dan verwachte halfjaarcijfers van het databedrijf.

De aangepaste operationele winst was 6 procent hoger dan de consensusverwachting van analisten en ook de autonome groei van 5 procent lag ruim boven de verwachte 3,2 procent.

Credit Suisse verhoogt daarom zijn verwachting voor de autonome groei dit jaar verder, van 3,7 naar 4,1 procent. Op de middellange termijn zien de analisten potentieel voor een autonome groei van 5 procent, dankzij Expert Solutions, dat goed is voor ruim de helft van de omzet, en de verschuiving naar de cloud.

De koersdoelverhoging is mede ingegeven door de trend dat beleggers graag informatiedienstverleners kopen met een relatief voorspelbare omzet en Wolters Kluwer valt precies in die categorie.

Daarbij denkt Credit Suisse dat Wolters Kluwer aanzienlijk meer eigen aandelen zou kunnen inkopen. Momenteel gebruikt het databedrijf maar een derde van de vrije kasstroom. Een nieuw driejarenplan in februari 2022 zou dan ook een aanjager voor het aandeel kunnen worden.

Wolters Kluwer noteerde donderdag 0,8 procent hoger op 97,16 euro.


Match My View
Vind snel en gemakkelijk een beursproduct dat past bij uw strategie.
Profiteer van koersstijgingen of juist koersdalingen met onze handige selectietool. Selecteer een aandeel:

Koers Wolters Kluwer

*

Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!