Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Aandeel Snapchat: Gen Z zorgt voor groei

Aandeel Snapchat: Gen Z zorgt voor groei
20 apr 2021 om 12:22

Het aandeel Snapchat begon op de verkeerde voet. Na hun IPO in 2017 daalde het aandeel Snapchat met 80 procent. Sindsdien heeft het aandeel een ongelooflijk herstel weten neer te zetten. Het aandeel Snapchat handelt momenteel in de buurt van zijn all-time high. Kan dit aandeel nog hoger klimmen?

Volgens het management van Snap zal dat inderdaad het geval zijn. Het bedrijf rapporteerde recent een uitzonderlijke groei van omzet en actieve gebruikers, dankzij de populariteit van de app bij de Generatie Z jongeren. In dit artikel bespreken we het aandeel in detail.

De volgende onderwerpen worden besproken over het aandeel Snapchat:

Aandeel Snapchat

Het aandeel Snapchat

Het aandeel Snapchat heeft het de eerste maanden na zijn intrede op de aandelenmarkt erg moeilijk gehad. Al vrij snel daalde het aandeel met 83 procent. Op een gegeven moment stond het aandeel Snapchat op een dieptepunt van 4 dollar. Nadat het eindelijk in staat was om een aantal fatsoenlijke financiële resultaten te presenteren, begon het aandeel Snap aan zijn opmars. Het aand

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.