Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Inspelen op koersuitbraken

TA van Edward Loef – Inspelen op koersuitbraken
15 apr 2021 om 15:40

Koersuitbraken worden vaak gebruikt voor aan- of verkoopbevestigingen. Kijk even naar Air France-KLM, TKH Group en ALFEN.

Air France-KLIM op weekbasis vanaf 2019

Air France-KLIM op weekbasis vanaf 2019

Op 24 februari dit jaar werd de opwaartse koersuitbraak uit een symmetrische driehoek gesignaleerd in het aandeel Air France-KLM. De richting van de uitbraak leek een bevestiging van de opgaande beslisregels van dit continuatiepatroon. Dat de beurskoers na de uitbraak even terugvalt om de weerstandlijn van de driehoek te testen is niet ongebruikelijk. De herstelbeweging in de afgelopen twee weken zou in theorie hetzelfde beeld moeten leveren als de beweging in de maand november 2020 (zie kaders). Maar verkoopdruk duwt de beurskoers van Air France-KLM deze week weer omlaag. Wanneer het verwachte scenario uitblijft, dan is omboeken naar een andere bestemming een idee. Een daling onder € 4,80 (= bodem van 24 maart dit jaar) zou dat idee aanmoedigen.

TKH Group NV op weekbasis vanaf 2019

TKH Group NV op weekbasis vanaf 2019

Op 18 maart dit jaar nam de hoop op een nieuwe stijgingsfase in het aandeel TKH Group toe. De beurskoers noteerde op dat moment rond € 40,50 en zou na een stijging boven € 43 de speculatie omtrent een vervolgral

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.