Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beleggen in koffie: de beste koffie aandelen van dit moment

Beleggen in koffie: de beste koffie aandelen van dit moment
4 mrt 2021 om 16:55

Beleggen in koffie is niet enorm populair. Desondanks krijg ik de afgelopen periode steeds meer vragen van klanten die willen beleggen in koffie. In dit artikel bespreken we de koffiemarkt en de manieren om te beleggen in het zwarte goud.

De onderwerpen die in dit artikel worden besproken: 

Beleggen in koffie | koffie aandelen | koffie aandelen koers

Beleggen in koffie

Historie koffie

Ontzettend veel mensen zweren erbij; iedere ochtend een stevige bak koffie. Ieder kantoor heeft wel enkele koffieslurpers die dagelijks meerdere bakken naar binnen werken. Het stimulerende middel cafeïne in de koffie is enigszins verslavend en houd je lekker scherp en wakker. Koffie is naast zijn smaak, voornamelijk om die reden dan ook wereldwijd ongekend populair. Dat blijkt ook wel uit het feit dat koffie, na olie, de meest verhandelde grondstof ter wereld is.

Koffie wordt bereidt op basis van water en gedroogde en gebrande koffiebonen. Het gunstige klimaat is de reden dat koffieplanten vooral worden gecultiveerd op plantages in tropische landen. Al sinds de 15e eeuw verspreid de drank zich uit

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.