Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Trendomslag in Tesla

TA van Edward Loef – Trendomslag in Tesla
23 feb 2021 om 17:31

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Een forse koerscorrectie in het aandeel Tesla Inc. vandaag, doet de vraag rijzen of dit een koopmoment is of een verkoopmoment.

TESLA Inc. (TSLA) op uurbasis vanaf oktober 2021 (log-schaal)

aandeel TeslaVandaag krijgt u in het LYNX kennisportaal een ‘volledige uitleg’ te lezen over o.a. de pijn in de koersontwikkeling van Tesla. Was deze pijn vandaag in technische zin te voorzien? De stijgende trendlijn in de (semi-log)grafiek in de voorbije drie handelsmaanden blijkt eind vorige maand al te zijn gebroken. En herstelpogingen deze maand faalden vlak onder de koerstoppen van januari. De daling vorige week waarschuwde concreet voor de toenemende verkoopdruk onder $ 800. Zojuist is de helft van de geboekte koerswinst sinds de bodem eind oktober weer ingeleverd. Nu de rente oploopt, ontstaat er een fundamentele uitdaging om de nog altijd (te) hoge beurswaardering van Tesla te rechtvaardigen.

Plug Power Inc. (PLUG) vanaf eind 2019

PlugGaat de vermeende zeepbel in de aandelenkoersen van bedrijven gespecialiseerd in waterbrandstof knappen, of is er deze maand slechts sprake van een gezonde correctie. Het aandeel Plug Power Inc. (PLUG) noteerde eind 2018 slechts $ 1 en b

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.