AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

TA van Edward Loef – Trackers met mooie thema’s

TA van Edward Loef – Trackers met mooie thema’s
16 feb 2021 om 17:22

Cloud Computing, Artificial Intelligence en video gaming zijn de afgelopen twaalf maanden serieuze thema’s geworden.

WisdomTree Cloud Computing UCITS ETF (WCLD) + relatieve sterkte t.o.v. Europese DJ Stoxx 600

WCLDDe uitbraak van het coronavirus een jaar geleden heeft er ongetwijfeld toe bijgedragen dat nog meer dan onder normale omstandigheden iedereen met elkaar verbinding zoekt, via internettechnieken en daaraan verbonden diensten en software. Deze trend werd al eerder ingezet en voor beleggers toegankelijker gemaakt, via de introductie van o.a. WisdomTree Cloud Computing UCITS ETF (WCLD). Tot nu toe wordt elke correctie in de beurskoers opgevangen bij een terugtest van gepasseerde koerstoppen. De koersprestaties zijn gaandeweg sterker, dan bijvoorbeeld het Europees marktgemiddelde (zie roze relatieve sterktelijn ten opzichte van de DJ Stoxx 600 index). Beleggers kunnen niet meer om dit thema heen.

WisdomTree Artificial Intelligence UCITS ETF op weekbasis + ROC(5) en RS t.o.v. Nasdaq-100

WisdomTree Artificial Intelligence UCITS ETFKunstmatige intelligentie is een ander sterk aan populariteit winnend thema, dat tot de verbeelding van beleggers spreekt. Tot medio november presteerde de beurskoers van

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Premium analyses

Altijd op de hoogte van de laatste Ontwikkelingen op de beurs!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en mis niks!