Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – ADYEN rekent af

TA van Edward Loef – ADYEN rekent af
6 jan 2021 om 17:06

Risicobeheersing wordt in 2021 mogelijk nog belangrijker dan in 2020. Het plannen van aan- en verkoopmomenten is het enige dat u zelf beheerst.

ADYEN vanaf 2020 + relatieve sterkte index

ADYEN vanaf 2020 + relatieve sterkte index

Op 30 december 2020 werd aandacht gevraagd voor de verkoopargumenten van aandelenbezit. Belangrijk is het tijdbesef. Het aandeel Adyen bereikte eind december de bovenkant van haar stijgende trendkanaal. De relatieve sterkte index fors overgekocht op dagbasis en toonde een lagere top tijdens de laatste rally. Daardoor kwam het veronderstelde tijdstip van winstnemingen bij een beurskoers dichterbij. De beurskoers begint dit nieuwe beursjaar met forse verkoopdruk. Het stijgende trendkanaal van afgelopen jaar blijft boven ca. € 1700 intact. Tussen € 1650 en € 1700 komt het tijdstip dichterbij om uit te kijken naar een koopmoment.

ALFEN vanaf 2020

ALFEN vanaf 2020

Wie op zoek is naar slimme oplossingen om laag te kopen en hoog te kopen die verbindt de hogere bodems met elkaar in de koersgrafiek en trekt evenwijdig een trendlijn langs de koerstoppen. Deze benadering is helaas niet 100% waterdicht voor wat betreft betrouwbaarheid. Daarom is een kritische blik bij een beurskoers nabij de tr

Lees hier het volledige artikel


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.