Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA van Edward Loef – Zwitserse buy & hold aandelen

TA van Edward Loef – Zwitserse buy & hold aandelen
5 jan 2021 om 17:42

Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Zwitserse aandelen vertonen regelmatig diepe dalen en hoge bergen. Wie kijkt er wel eens naar de aandelen Lonza Group en Gerberit?

GERBERIT AG vanaf 2012 + relatieve sterkte t.o.v. Zwitserse SMI-index

gerberit

Het beursgenoteerde Gerberit AG geniet wereldwijde bekendheid op het gebied van sanitaire onderdelen en systemen. Het aandeel bevindt zich in een meerjarige stijgende trend, maar presteert in de afgelopen vier jaar nauwelijks beter dan de Zwitserse beursbarometer (zie roze relatieve sterktelijn). Sinds het dieptepunt in maart 2020 is een proces van hogere bodems gevormd, met in december een bodem bij CHF 522. De neerwaartse ruimte vanaf het huidige niveau rond CHF 560 bedraagt ca. CHF 38. De bovenkant van het stijgende trendkanaal ligt CHF 170 boven de actuele beursnotering. Dat oogt als een aantrekkelijke rendement-/risico verhouding.

LONZA Group AG

LONZA

De beurskoers van Lonza Group is vanaf begin 2012 met meer dan 1000 procent gestegen. Het aantrekkelijke technische aspect in deze koersontwikkeling is het relatief stabiel stijgende trendkanaal. Het 12-maands koersgemiddelde wordt regelmatig getest, maar de stijgende hellingshoek van dit gemiddelde functioneert

Lees hier het volledige artikel


Ontvang direct kosteloos het LYNX informatiepakket + het e-book “14 onmisbare tips om uw prestaties op de beurs te verbeteren”. Klik hier


Mis nooit meer een LYNX Morning Call: vanaf nu sturen wij u per e-mail dagelijks het laatste beursnieuws via de LYNX Beursupdate.


Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.