Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Ordina neemt ITG Consulting Group over

Ordina neemt ITG Consulting Group over
21 aug 2007 om 08:46

Ordina heeft alle aandelen in het Belgische ITG Consulting Group overgenomen. ITG levert expertise en projecten op het gebied van business consultancy in voornamelijk de finance markt, met een sterke focus op high-end accounts en financieringsbanken. ITG Consulting ontstond in 1995. De verwachte omzet voor 2007 is circa 8 miljoen euro. Bij ITG Consulting zijn in Brussel en Luxemburg ruim 80 mensen werkzaam.

CEO Ronald Kasteel: “De acquisitie van ITG Consulting opent voor ons de finance markt in België en Luxemburg. Een markt waarin we tot op heden maar in zeer beperkte mate een positie hadden. We hebben ons ten doel gesteld de komende jaren hard te gaan groeien in deze markt.”

De overnamesom wordt gefinancierd met cash en aandelen. De koopsom is gebaseerd op een earn out regeling die afhankelijk is van het resultaat van ITG in 2007 en 2008. Een deel van de koopsom wordt derhalve pas in het eerste kwartaal van 2009 volledig betaald. De prijs zal binnen de gebruikelijke bandbreedte liggen van 0,8 tot 1,5 x de omzet. 

Bron: koersalarm.nl

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.