--- ---

Technische analyse tip: short AEX (closed)

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 25 april 2019

AEX - A85KZ Aankoop van de Commerzbank DE000CV4ZCP3  (24/04/2019 | 17:02)

De AEX index laat op korte termijn een positieve trend zien boven de steun van de 530 punten. Als gevolg van de recente stijgingen zou de weerstand van 576 punten echter tot enkele winstnemingen kunnen leiden.

Het lijkt dus een geschikt moment om in te zetten op dit scenario en op die manier te anticiperen op een dip richting de 550 punten zone.

Om te profiteren van dit bear scenario kunnen we vanaf nu een positie innemen op de Commerzbank Turbo short DE000CV4ZCP3 (A85KZ) met een financieringsniveau van 642.88 Pnt en waarvan het stop loss-niveau op 634.54 Pnt ligt. Dit beursproduct heeft momenteel een koers van 2.989 EUR.

Het bereiken van onze doelstelling betekent dat een rendement wordt gerealiseerd van 25%.

Laurent Polsinelli
Copyright (c) 2019 MarketScreener.com

 


Disclaimer : Dit bericht heeft een promotioneel karakter en bevat de verspreiding zonder enige aanpassing van de redactionele artikelen (technische analyses, fundamentele analyses, onderzoeksaantekeningen), grafische analyses en investeringsaanbevelingen met een algemeen karakter geproduceerd door het bedrijf Surperformance SAS, editor van de website 4-Traders.com. Het onderhavige bericht is niet opgesteld conform de beschikbare reglementatie ter bevordering van de onafhankelijkheid van financiële analyses. Commerzbank en haar medewerkers zijn niet onderworpen aan een verbod tot het doen van transacties betreffende de financiële instrumenten genoemd in dit bericht voordat het werd verspreid.

Geef een reactie