Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
NAS100
US500
HONG KONG
EUR/USD
Bekijk koersen

Crypto: Boom or Bust? ? of ? | De Aandeelhouder Podcast Afl. 14

Crypto: Boom or Bust? ? of ? | De Aandeelhouder Podcast Afl. 14
16 apr 2021 om 15:00

In de podcast van deze week praten Rowan en Nico over de beursgang van Coinbase deze week. Hoe moet je zo’n bedrijf waarderen, is crypto ‘here to stay’ en wat gebeurt er met dit bedrijf als de winstmarges en volumes omlaag gaan?

Tomtom kwam met de kwartaalcijfers: die vielen op zich niet tegen maar de vraag is hoe TT zich staande houdt in de komende strijd om marktaandeel in de zelfrijdende auto. Meer hierover in het magazine dit weekend.

Just Eat Takeaway presenteerde prachtige groeicijfers: hoe moeten we de sterke groeicijfers duiden? Niet alleen in Engeland groeide de omzet flink, ook Nederland en Duitsland leverden hun bijdrage.

In het online beursmagazine, De Aandeelhouder op Zaterdag, leest u meer over bovenstaande onderwerpen, met verder nog:

  • De ETF van de Week: Cybersecurity
  • Interview met CEO Wereldhave, Matthijs Storm
  • Powerplay bij Orange Belgium
  • De Chatsessie

En nog veel meer. U bent al lid voor €8,25 per maand of €99 per jaar en ontvangt dan elke zaterdag om 07.00 uur het digitale magazine in uw mailbox.


Nico Inberg van De Aandeelhouder.nl deelt samen met beleggingstrainer Rowan Nijboer zijn gedachten over alles wat er de afgelopen week is gebeurd op de financiële markten. Met tevens een scherpe blik op aankomende week.

Deze aflevering is ook terug te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/episode/3MaWw3wt5whlqHcoIaZ7bT?si=zPx3ErCYSXuYVUg0pz2AVQ

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.