Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: SNS Securities positief over overnamebod Ballast Nedam

Beursblik: SNS Securities positief over overnamebod Ballast Nedam
22 jul 2015 om 09:56

SNS Securities heeft het advies voor Ballast Nedam verhoogd van Reduceren naar Neutraal en stelde het koersdoel opwaarts bij van van 1,50 naar 1,55 euro, in lijn met het overnamebod door Renaissance Construction. Dit schreef analist Edwin de Jong woensdag in een reactie op de bieding op de Nederlandse bouwer.

 

Hoewel Ballast Nedam duidelijk op de juiste weg terug is met het reorganiseren van de onderneming, biedt het overnamebod volgens De Jong een mooie gelegenheid om uit te stappen voorafgaand aan een claimemissie. Daarbij voorziet de analist voor 2016 opnieuw een moeilijk jaar voor Ballast Nedam.

 

De Jong verwacht dat Renaissance Construction Ballast Nedam met name kocht vanwege de kennis die de Nederlandse bouwer heeft op het vlak van infrastructuur en internationale projecten. De analist houdt er dan ook rekening mee dat Renaissance Construction op termijn de woningbouwactiviteiten van Ballast Nedam doorverkoopt.

 

Het aandeel Ballast Nedam noteerde woensdag een uur na de openingsbel ruim zeven procent lager op 1,53 euro. De AEX kleurde 0,4 procent rood.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.