Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

TA: Besi toont veerkracht

TA: Besi toont veerkracht
22 mei 2015 om 15:41

De koers van BE Semiconductor Industries heeft na een stevige daling eind april herstel getoond.

 

De beurslieveling presteerde in 2014 en in de eerste maanden van dit jaar uitstekend, waarbij de koers in sneltreinvaart steeg van circa 8 euro tot net geen 32 euro. Eind april kwam evenwel de klad in het koerspatroon na publicatie van de resultaten over het eerste kwartaal. Analist Peter Olofsen van Kepler Cheuvreux constateerde dat gelet op de orderinstroom in het eerste kwartaal en de omzetverwachting voor het tweede kwartaal de piek in de cyclus mogelijk voorbij is.

 

Besi verloor vanaf de top in maart van dit jaar tot de bodem op 21,88 euro bijna een derde aan beurswaarde, waarna de koers van de toeleverancier van de halfgeleiderindustrie begon aan een herstel en vanaf de bodem al ruim 13 procent bij schreef.

 

Het herstel heeft gelet op eerdere steunvorming ruimte om te stijgen tot circa 28,50 euro, terwijl aan de onderkant een oplopende steunlijn ligt op net geen 24,00 euro.

 

Vrijdag noteerde BE Semiconductor Industries op een nipt hoger Damrak 0,4 procent in het rood op 24,91 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.