Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: KBC Securities adviseert bod op Nutreco te accepteren

Beursblik: KBC Securities adviseert bod op Nutreco te accepteren
20 okt 2014 om 09:30

KBC Securities heeft aandeelhouders van Nutreco geadviseerd om in te gaan op het overnamebod van SHV ter waarde van 40 euro per aandeel. Dit bleek maandag uit een reactie van analist Pascale Weber op het bod.

 

Volgens Weber was de omzet van Nutreco in het derde kwartaal nipt beter dan voorzien. De verschillende divisies van het diervoederbedrijf lieten evenwel de nodige verrassingen zien. Desalniettemin herhaalde Nutreco de outlook voor heel 2014, wat neerkomt op een bedrijfsresultaat (EBITA) voor bijzondere posten uit voortgezette activiteiten van tenminste 256,3 miljoen euro, zoals in 2013 ook het geval was.

 

KBC Securities bracht het koersdoel voor Nutreco met een verhoging van 33,00 naar 40,00 euro in lijn met het overnamebod. Het fonds was maandag een uitblinker op Beursplein 5 met een koerswinst van bijna 38 procent op 38,84 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.