Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: ABN AMRO zet TKH Group en Ahold op favorietenlijst

Beursblik: ABN AMRO zet TKH Group en Ahold op favorietenlijst
29 mei 2015 om 13:32

De analisten van ABN AMRO zien een samengaan van Ahold met de Belgische evenknie Delhaize als een strategisch logische keuze. ABN AMRO hield vast aan de koopaanbeveling met een koersdoel van 22,00 euro, waarbij een doorgang van de fusie een opwaarts potentieel geeft tot 25,00 euro per aandeel. Mochten de plannen stuklopen dan zien de analisten weinig neerwaarts risico voor de Zaanse grootgrutter. De marktvorsers denkt dat een Nederlands-Belgische combinatie 732 miljoen aan synergievoordelen kan realiseren.

 

Ook TKH Group kreeg een positie op de favorietenlijst. De analisten van ABN AMRO verwachten dat de resultaten bij Building Solutions dit jaar "significant" bijdragen aan de resultaten van de groep, wat beleggers nog niet volledig opmerkten. Daarnaast noemden de marktvorsers de aanhoudend sterke orderinname bij de divisie voor bandenbouwmachines bemoedigend. ABN AMRO hanteert een koopaanbeveling voor TKH Group met een koersdoel van 40,00 euro.

 

Ook Aperam, TomTom en Wereldhave noteren op de favorietenlijst van ABN AMRO, samen met de Belgische fondsen Nyrstar, Telenet en Tessenderlo.

 

Op een 0,5 procent lager Damrak noteerde Ahold onveranderd op 18,92 euro, terwijl TKH Groep 0,3 procent won op 35,10 euro.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.