Toegang tot al onze analyses en koopstips? Word abonnee
AEX
AMX
BEL20
NAS100
US30
Bekijk realtime koersen

Beursblik: concurrentiepositie USG People verzwakt

Beursblik: concurrentiepositie USG People verzwakt
29 mrt 2012 om 10:17

Beleggers die bereid zijn een risico te nemen moeten het aandeel USG People een kans geven op basis van de lage waardering van het aandeel. Dat zegt analiste Margo Joris na een analistendag van de uitzender. Aan de andere kant wijst Joris erop dat de concurrentiepositie USG People de afgelopen kwartalen is verzwakt. In alle landen, behalve België, moet de uitzender volgens de analiste zijn winstgevendheid verbeteren.

 

KBC Securities handhaaft zijn Accumulate advies bij een koersdoel van 11,00 euro. Omstreeks 10:15 uur noteert het aandeel 1,1 procent alge rop 7,78 euro.

 

USG People kelderde woensdag 4,4 procent nadat de uitzender meldde dat de omzetkrimp in de eerste twee maanden van het jaar accelereerde naar 11 procent van 5 procent over het vierde kwartaal van 2011. Wel was de brutomarge vlak en steeg de EBITDA vanwege kostenbesparingen. De uitzender zei te verwachten dat er in het tweede kwartaal herstel zal intreden.

 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
Redactie: +31(0)20-262 29 78

 

© Copyright ABM Online Solutions B.V.. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Online Solutions B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Wil je direct op de hoogte zijn van het laatste beursnieuws?

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en mis niks!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.