Welkom bij DeAandeelhouder Premium!  

Welkom als Premium-lid bij DeAandeelhouder! We vinden het super dat je bij ons lid bent geworden. Onze doelstelling is om je zo breed mogelijk te informeren over alles wat voor jou als belegger relevant is. Wij zijn je ogen en oren op de beurs.

LET OP: De bonus van de actie (Adyen video + rapport) worden pas na afloop van de actie (7 september) naar iedereen verstuurd

We sturen je zo meteen een mail met uitleg over alle functionaliteiten van je Premium-lidmaatschap. Mocht je deze mail niet ontvangen dan willen we je vragen om contact met ons op te nemen via [email protected]. Mogelijk sta je uitgeschreven voor onze mails. 

We leggen graag kort uit hoe je gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van jouw lidmaatschap. Hieronder meer informatie over jouw lidmaatschap zodat je meteen aan de slag kunt.

Magazines
Iedere zaterdag om 07:00 verschijnt de nieuwste versie van het online beursmagazine. Je ontvangt om 07.00 uur een mail met een directe link naar het magazine. Je kunt alle voorgaande edities van het magazine ook vinden onder ‘Mijn account‘ op de website.
 
Chatsessies
Iedere twee weken op donderdag organiseren we een livestream waarin we vragen van Premiumleden beantwoorden. Leden krijgen ruim van tevoren een mail opgestuurd met daarin een link om de chatsessie bij te wonen. Je kunt met dezelfde link de livestream terugkijken.
 
Premium-artikelen
Op de website heb je toegang tot alle Premium artikelen. Zorg er wel voor dat je bent ingelogd met je account. Wanneer er iets opvallends gebeurt op de beurs maken we daar via een actueel Premium-artikel meteen melding van. Je ontvangt dan een e-mail met een link naar het artikel.
 
Koersdoelen en aandelenadviezen
Exclusief voor alle Premium leden bieden we koersdoelen en aandelenadviezen voor ruim 100 aandelen. Deze vind je onder “Mijn account” en dan bij “Mijn aandelen“.
 
We maakten enkele video’s om stap voor stap te laten zien hoe alles werkt. Hieronder kun je deze video’s bekijken. Vragen? Laat het ons weten via [email protected]
 
Uitleg: openen magazine

Uitleg: inloggen website

Uitleg koersdoelenportaal