In dit webinar combineren we de inzichten van fundamenteel analist Albert Jellema en technisch analist Nico Bakker. Ze leggen de verschillen uit tussen de beide manieren van analyse. Dit passen ze toe op een zevental populaire aandelen op de Nederlandse beurs. De beleggingstips koppelen ze aan een aantal relevante beleggingsproducten van BNP Paribas.

Technisch analist Nico Bakker (BTAC) en fundamenteel analist Albert Jellema (ProBeleggen & DeAandeelhouder) zijn samen goed voor vijftig jaar beleggingservaring. Na afloop van dit webinar heeft u een goed beeld hoe technische en fundamentele analyse elkaar aanvullen en heeft u de mening van Nico en Albert over zeven aandelen op zak!

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring die graag hun beleggingsbeslissingen zelf maken en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten: Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

Schrijf je nú in voor het webinar 7 beleggingstips door de fundamentele en technische bril

Na afloop van het webinar heeft u een interessante watchlist, gevoed door fundamentele en technische analyse, bestemd voor de actieve en dynamische belegger.

Wanneer: maandagavond 29 augustus om 20.00 uur. Let op: er is maar beperkt plek! Vol=Vol

Wil je geen webinar missen, klik hier om te abonneren op ons YouTube kanaal.

Klik hier voor meer Technische Analyses van Nico Bakker bij BNP Paribas

Naam
Toestemming(Vereist)