AEX *
Toegang tot al onze analyses en kooptips? Word abonnee

Webinar: Dé nieuwste kooptips voor de tweede jaarhelft

De beurzen bevinden zich op recordhoogte naar aanleiding van de succesvolle vaccinatieprogramma’s. De economieën zijn zich weer aan het openen en bedrijven bouwen versneld voorraden op.

Dat geeft nogal wat problemen in de aanvoer van grondstoffen en onderdelen waardoor de inflatiecijfers flink gestegen zijn de afgelopen tijd.

En: een te hoge inflatie betekent dat de rente omhoog moet om dit te bestrijden. Volgens centrale banken valt het allemaal nog wel mee maar de hamvraag is of zij dit niet onderschatten.

Nico Inberg van De Aandeelhouder en Albert Jellema van ProBeleggen geven volgende week maandag hun visie op deze ontwikkelingen op de beurs.

Hoe moeten beleggers zich positioneren voor een eventuele hogere rente en wat zijn uberhaupt de risico’s op dit moment op de beurs?

Albert en Nico doen dat aan de hand van hun al eerder opgezette beleggingselftal, waarin elf beleggingsideeën zijn vormgegeven aan de hand van een voetbalelftal.

Het bestaande elftal wordt tegen het licht gehouden en daar waar nodig gewijzigd. Bovendien wordt de reservebank aangevuld met enkele kansrijke aandelen voor dit najaar.

Na afloop weet u welke risico’s de beurs kunnen bedreigen en heeft u concrete beleggingstips op zak waarmee u de tweede jaarhelft in kan.

Schrijf u nú in voor het webinar ‘Webinar: Dé nieuwste kooptips voor de tweede jaarhelft’. 

Wanneer: maandagavond 5 juli 2021 om 20.00 uur. Let op: er is maar beperkt plek! Vol=Vol

Wilt u geen webinar missen, dan klik hier om te abonneren op het YouTube kanaal.

Klik hier voor meer informatie over ProBeleggen
Klik hier voor meer informatie over DeAandeelHouder

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

U ontvangt 24 uur en 1 uur voor aanvang een email met de link naar het webinar.

Toestemming*